Çanakkale Süper Amatör Ligi

Biga Miray Nakliyat Süper Amatör Liginde, Çanakkalespor, evinde oynadığı Adaspor karşılaşmasından 3-0 galibiyetle ayrılarak 5 maçlık galibiyet serisini sürdürdü.


Miray Nakliyat Süper Amatör liginde, Çanakkalespor galibiyet serisini bu hafta da sürdürdü. Çanakkale Sentetik Çim Sahada Adaspor’u konuk eden Çanakkalespor, karşılaşmaya baskılı başladı.

Çanakkale ekibi, 20’nci dakikada Bünyamin’in golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra da ataklarını sürdüren Çanakkalespor’lu futbolcular, istedikleri son vuruşları yapamayınca karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 sona erdi. İkinci yarıda oyuna ortak olan Adaspor, Çanakkalespor kalesinde gol aramaya başladı.

Ancak golü bulan yine Çanakkalespor oldu. Önce Uğur ardından Yoldaş, Adaspor filelerini havalandırdı. Karşılaşma, Çanakkalespor’un 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Çanakkalespor teknik sorumlusu Aşikar Çelik, “Galibiyet serisine devam ediyoruz. Bu maçta çok pozisyona girdik. Daha farklı bitebilirdi. Bizi en çok sevindiren, gol yemeden galibiyetlere devam etmemiz. Amacımız bu seriyi sürdürüp ilk yarıyı lider bitirmek. Rakibimizi de mücadelesinden dolayı tebrik ediyoruz” dedi.

Miray Nakliyat Süper Amatör Liginde haftanın toplu sonuçları ise şöyle;
Kepezspor: 0-Bozcaadaspor:0
Yeşil Bayramiçspor: 3-Geliboluspor: 4
Gelibolu Harb-İşspor: 0-Arslancaspor: 4
Hastanebayırıspor: 0-Bigaspor: 6
Çanakkalespor Fk: 3-Adaspor: 0
Geyikli Belediyespor: 4-Tarımspor: 0

Kaynak: İHA