Vodafone Arena ne zaman bitiyor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman "Sezon bitmeden yeni stadımıza dönmek istiyoruz" dedi.

Vodafone Arana Stadı'nda düzenlenen sponsorluk töreninde konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret orman, 2014-2015 sezonu tamamlanmadan statlarına dönmek istediklerini söyleyerek, kulüp olarak en büyük hedeflerinin Avrupa'da kupa kaldırmak olduğunu dile getirdi.

Beşiktaş'ın dünya kulübü olabilmesi için Vodafone Arena gibi bir stada ihtiyacı olduğunu dile getiren Orman, Avrupa'da kupa kaldırmak istediklerini söyleyerek 'Bunun olmaması için de bir sebep görmüyorum' dedi. Stat bittikten sonra bu durumun kendilerine nasip olmasını dileyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'ın iyi yönetildiği ve iyi bir ekibi olduğu takdirde Avrupa'da kupa kaldıracağına inandığını dile getiren Orman, atılan adımlarla insanların bu duruma inanmaya başladığını sözlerine ekledi.

Vodafone Arena'nın tekmelinin 10 buçuk ay önce atıldığını hatırlatan Fikret Orman, 'Tam bir yıl sonra ise kaba inşaattan çıtmış olacağız. 10 gün içinde çatı imalatı başlıyor, bir yandan da çatıyı inşa edeceğiz. Aynı zamanda elektronik-mekanik işlerimiz de başladı. Beşiktaş bu sezonu deplasmanda oynayarak geçiriyor. Bu çok zor bir durum. Şimdi bu hafta Başakşehir Stadı'nda oynuyoruz. Sonra dönüyoruz Yunanistan'a gidiyoruz, oradan dönüyoruz deplasmana gidiyoruz. Trabzon maçını belki şehir dışında oynayacağız. Hep Pazar-Çarşamba oynayacağız bu durum çok zordur. Biran önce evimize dönmek istiyoruz. Bütün gayretimiz bunun üzerine' dedi.