Derbide ortalık karıştı

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde hakem Bülent Yıldırım'ın verdiği kararlar her iki takım futbolcuları arasında gerginliğe neden oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin 32. dakikasında ortalık bir anda karıştı.

Fenerbahçe'de sol kanattan atak geliştiren Caner Erkin, ceza sahasıına girmek üzereyken Olcay Şahan'ın müdahalesi ile yerde kaldı. Maçın hakemi Bülent Yıldırım oyunu durdurdu ve Olcay'ı sarı kart ile cezalandırdı.

Hakemin verdiği bu kararın ardından Caner Erkin yoğun itirazlarda bulundu ve Olcay çok sinirlendi. Beşiktaşlı yıldız, Caner Erkin'in kırmızı kart talebinde bulunduğunu belirtir şekilde kendisine, "Gole mi gidiyorsun" diye bağırdı. İki oyuncunun arasındaki gerginlik yaklaşık 1 dakika sürerken, takım arkadaşlarının araya girmesi ile noktalandı.

OLCAY ŞAHAN'A KIRMIZI KART ÇIKTI


Gergin geçen Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde siyah-beyazlı futbolcu Olcay Şahan, 43. dakikada maçtaki ikinci sarı kartını görünce kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Emre Belözoğlu'na faul yapan Olcay Şahan, önce ikinci sarı kart ve ardından kırmızı kart görerek soyunma odasına gönderildi.

Çıkan kırmızı kartın ardından iki takım oyuncuları arasındaki gerginlik daha da artarken, Emre Belözoğlu ve Veli Kavlak da sarı kart ile cezalandırıldı.