Galatasaray’ın yıldızından sürpriz imza!

2.9 milyon euro alan Hamit Altıntop, 2'ye kadar indi. Tribünlerin sevgilisi Melo da daha az paraya razı oldu.

Mali problem yaşayan, borçları 811 milyon TL seviyesine kadar çıkan Galatasaray'da yönetim 'kemer sıkma' politikası uygulamaya başlamıştı. Kulübün az maaş alan çaycılarını dahi işten çıkaran Cimbom oyunculardan da alacaklarını indirmelerini talep etmişti. Futbolcularla ağabey-kardeş ilişkisi olan Abdurrahim Albayrak'ın sürdürdüğü görüşmelerde iki isim sarı-kırmızılı yönetimi rahatlattı. UEFA'nın finansal fairplay kriterlerine uymak için bu yola giden Cimbom'a sevindirici haber Hamit Altıntop ve Felipe Melo'dan geldi.

Melo'ya yeni sözleşme
Önümüzdeki sezon kontratı sona erecek olan Hamit 2.9 milyon euro alacağını 2'ye indirebileceğini yönetime iletti. Tecrübeli futbolcunun bu şekilde takım içinde 'öncü' olmak istediği de vurgulandı.

Tribünlerin sevgilisi olan Felipe Melo da Hamit gibi yönetimin indirim isteğini kabul eden ikinci futbolcu oldu. Brezilyalı oyuncu rakam belirtmedi ancak "Kariyerimi burada sonlandırmak istiyorum. Galatasaray'la 3 yıllık yeni sözleşme imzalamaya hazırım. Paramda da indirim yapacağım" diye konuştu