Ahmet Çakar: Sen basmacı Aziz misin?

Beyaz Tv'de ekrana gelen Derin Futbol programı yorumcusu Ahmet Çakar, "gerekirse hakem odası basarım" diyen Aziz Yıldırım'a çok sert çıkıştı.

Ertem Şener'in sunumuyla ekranlara gelen Derin Futbol Programı yorumcusu Ahmet Çakar, gerekirse hakem odası basarım diye Aziz Yıldırım için ilginç bir yorumda bulundu.
Dün geceki Beyaz Futbol programına Aziz Yıldırım için 'Sen kimsin ulan' diyerek damga vuran Ahmet Çakar, bu gecede 'Gerekirse hakem odası da basarım' diyen Yıldırım için,'Sen basmacı Aziz misin?' şeklinde ilginç bir soru sordu.

SEN BASMACI AZİZ MİSİN?
Aziz Yıldırım'ın geçtiğimiz hafta içi düzenlediği basın toplantısında 'Gerekirse hakem odası da basarım' şeklinde sarf ettiği sözlere değinen Çakar, 'Aziz başkana asla yakıştıramadım. Sen basmacı Aziz misin?' dedi.

ESKİ DEFTERLERİ AÇTIRMAYIN!
Yorumcu Ahmet Çakar, 'Aziz Yıldırım bizim için sen kimsin ulan dedi. Ben 30 yıldır, hakemlik ve yorumculuk görevim nedeniyle futbolun içinde varım. Siz müteahhitsiniz ve kulübünüze UEFA tarafınca tespit edilen şike lekesini süren kişisiniz. Ben size karşı sen kimsin ulan sözünü tekrarlamaktan utanırım' diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaynak: Medya Haber