Volkan Demirel'e Laf Atan Taraftar Beyaz Futbol'a Konuştu!

Kazakistan maçında Volkan Demirel'e laf atan yeşil-beyaz formalı taraftar Beyaz Futbol'a konuştu...

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ertem Şener'in moderatörlüğünü yaptığı Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı, Ahmet Çakar ve Abdülkerim Durmaz'ın gündemi değerlendirdiği Beyaz Futbol programında A Milli Takımımız'ın 3-1 yendiği Kazakistan maçının öncesi ve sonrası masaya yatırıldı.

Türkiye Kazakistan milli maçından önce beklenmedik bir olay yaşanarak Fenerbahçeli Milli futbolcu Volkan Demirel, kendine yapılan protestolara dayanamadı ve eldivenlerini çıkarıp stadı terk etti.

Milli maçı yayınlayan yayıncı kuruluşun ekranlara getirdiği görüntülerde Volkan Demirel'e laf attığı görünen taraftar Beyaz Futbol'a konuştu.

İşte o yeşil-beyazlı formalı taraftarın açıklamaları:

Fenerbahçe'nin değil de Milli Takımımızın formasını giyen kalecimiz Volkan Demirel'e Galatasaray taraftarları argo kelimeler kullandığı için, ben Volkan Demirel'e kendim aşağıya teselli etmek için indim. Ancak basın beni çekerek, Bursaspor taraftarı olarak tanıttığı için ben Bursaspor taraftarı değilim memleketim olan Amasyaspor formasını giyip geldim...

Oyunu bıraktırılacak, argo kelimeler var, ana avrat küfür edildi Volkan'a. Volkan ilk olarak sus işareti yaptı. Ben Volkan Demirel'e Volkan abi sen buraya kaç sefer çıktın, kaç sefer küfürler yedin, gel bu sefer sırtını çevirme, anlının akıyla o formanı tekrar giy, Milli Takımımızı sonuna kadar destekleyelim dedim..