Volkan Demirel stadı terk etti

Arena'da ısınmak için sahaya çıkan Volkan Demirel, taraftarlar ıslıklayınca ve küfür edine ısınmayı yarıda bırakıp evine gitti..

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki Türkiye-Kazakistan maçı öncesi Türk Telekom Arena'da ısınırken kendisine küfredilen ve ıslıklanan Volkan Demirel, stadı terk etti.

Küfürler nedeniyle önce tribüne doğru giden ve taraftarlara "sus" işareti yaparak karşılık veren Volkan, bu kişilerin tepkilerini sürdürmesi sonrası maç başlamadan kaleci antrenörü Alper Boğuşlu'ya değişmesi yönünde işarette bulundu. Eldivenlerini çıkaran Volkan Demirel, soyunma odasına giderken, Demirel'in yerine Volkan Babacan ilk 11'e girdi. Daha sonra Volkan Demirel, maçı beklemeden stadı terk etti.

TT Arena'da yaşanan bu tatsız olayda Volkan Demirel'i tahrik eden taraftarlar arasında Bursaspor formalı ve Galatasaray formalı futbolseverler olduğu görüldü. Volkan Demirel, daha sonra stadı tamamen terk etti. Bu arada tribünlere sadece Galatasaraylı futbolcuların çağrılması dikkat çekti.

Volkan'ın soyunma odasına gitmesinin ardından tribünler, "Arda takımı buraya getir" şeklinde tezahürat yaptı. Ancak Arda ve diğer futbolcular oralı olmadan soyunma odasının yolunu tuttu. Futbolcuların yaşadığı moral bozukluğu da yüzlerine yansıdı.

Volkan Demirel'in soyunma odasında Fatih Terim'e olayı anlatırken "Taraftar ısınırken bana ana avrat küfrediyor hocam. Ben de bu vatanın evladıyım... Milli forma üzerimdeyken küfür yemek beni çıldırttı" dediği öğrenildi.