Türkiye-Kazakistan

A Milli Futbol Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 4. maçında Türk Telekom Arena'da Kazakistan'ı konuk edecek.

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki 4'üncü maçında A Milli Futbol Takımımız, bugün Kazakistan ile karşılaşacak. Türk Telekom Arena'daki mücadele saat 21.45'te başlayacak.

A Grubu'ndaki ilk 3 maçında sadece 1 puan alarak hayal kırıklığı yaratan A Milli Futbol Takımımız, Kazakistan'ı yenerek çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Grupta üçer maç sonunda birer puanı bulunan iki takım son iki sırayı paylaşıyor. Takımımız, deplasmanda İzlanda'ya 3-0, İstanbul'da Çek Cumhuriyeti'ne 2-1 yenildi ve Riga'da Letonya ile 1-1 berabere kaldı. Kazakistan ise evinde Letonya ile golsüz berabere kalırken, Çek Cumhuriyeti'ne 4-2, deplasmanda ise Hollanda'ya 3-1 mağlup oldu.

Kazakistan maçı öncesi milli takımda sakatlığı nedeniyle aday karodan çıkarılan Mevlüt Erdinç dışında eksik bulunmuyor.

Karşılaşmanın bilet satışları tff.org üzerinden ve gişelerden devam ediyor. Türk Telekom Arena'da oynanacak mücadelenin bilet fiyatları 15 ila 50 lira arasında değişiyor. Saat 21.45'te başlayacak maçı, Rusya Futbol Federasyonu'ndan Aleksei Eskov yönetecek.

Ay-yıldızlılar, Kazakistan karşısında sahaya Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Semih Kaya, Serdar Aziz, Caner Erkin, Selçuk İnan, Ozan Tufan, Olcay Şahan, Arda Turan, Volkan Şen ve Burak Yılmaz 11'i ile çıkacak.

Kazakistan'ın ise sahaya Mokin, Miroshnichenko, Abdulin, Maliy, Shomko, Karpovich, Smakov, Tagybergen, Islamkhan, Konysbaeg, Khiznichenko 11'iyle çıkması bekleniyor.

A Grubu'ndaki diğer maçlarda Hollanda-Letonya ile Çek Cumhuriyeti de İzlanda'yla karşı karşıya gelecek.