Terim. Hiç birşey cevapsız kalmaz

Kazakistan maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Milli Takımlar Koordinatörü Fatih Terim, söylemek istediği ancak söylemediği bazı şeylerin olduğunu ifade etti.

Kazakistan Maçı öncesi takımda sakat oyuncu bulunmadığını dile getiren Milli Takımlar Koordinatörü Fatih Terim şu şekilde konuştu

KÖTÜ GİDEN MAÇLAR SONUNDA BAHANE ÇOĞALIR
Kötü giden maçlardan sonra sakatların arttığını, bahanelerin çoğaldığını görüyoruz ama sabah aldığımız rapora göre bütün arkadaşlarımız iyi. Gökhan Gönül'ün 36 saatten fazlası var ve o da iyi. Onun dışında bütün sakatlarımız düzeldi.

İLK 11 BELLİ
Kadro şöyle olacak; Volkan, Gökhan Gönül, Caner, Serdar Aziz, Semih, Selçuk, Ozan Tufan, Volkan Şen, Arda Turan, Burak Yılmaz. Gökhan Gönül'de bir sorun olursa solda Olcay ile başlayacağız. Biraz esnek dizileceğiz ve belirli bir kalıba kalmayacağız ama 11 böyle olacak.

SÖYLEMEK İSTEDİĞİM AMA SÖYLEMEDİĞİM ŞEYLER OLABİLİR
Söylemek istediğim de söylemediğim şeyler şuan için olabilir. Açıkçası buranın havasının bozulmasına emeğimizin zayi olmasına gönlümüz el vermez. Brezilya maçının ardından oyuncuların geldiği noktayı böyle şeylerle bozma niyetinde değilim. Söylenecek ne varsa hepimizin zamanı çok. İnsanlar da bıktı onun için konsantremi de bozamam, yüreğimdeki 'yarın biran önce gelsin' duygusunu kaçıramam. Baktığımızda çok daha önemli işlerimiz var. Birisi de Kazakistan maçı. Ama cevapsız hiçbir şey kalmayacaktır.

TABLONUN DEĞİŞECEĞİNE YÜREKTEN İNANIYORUM 
Hepimizin beklentileri altında bir başlangıç yaptık. Biz de memnun değiliz ama yarın iyi bir oyunla 3 puan alacağımıza inanıyorum. Ondan sonra da ümitlerin ve tablonun değişeceğine yürekten katılıyorum.

Kazakistan, her takıma gol atan fizik gücü iyi bir takım. Türk milli takımının kendisine olan güvenini sahada 3 puanla ifade etmesi gerekiyor. Oradan sonra olaylara daha geniş açıdan, daha ümitli bakabileceğiz.