Terim 11'i açıkladı

Yarın oynanacak Kazakistan maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Milli Takımlar Koordinatörü Fatih Terim kadroyu da açıkladı.

Kazakistan maçı öncesi kadroyu açıklayan Fatih Terim şu isimlere yer vereceğini belirtti. Milli Takımlar Koordinatörü Fatih Terim kadroyu da açıkladı;

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Serdar Aziz, Semih Kaya, Selçuk İnan, Ozan Tufan, Volkan Şen, Arda Turan, Burak Yılmaz

Gökhan Gönül'ün bir sakatlığı olduğunu ancak önlerinde maça kadar 36 saat olduğunu dile getiren Milli Takımlar Koordinatörü Fatih Terim, Gökhan'ın oynamaması durumunda ise Olcay Şahan'ın görev alacağını söyledi.

Brezilya maçında federasyonun protesto edilmesine karşın kendisine yönelik bir eleştiri olmadığı hatırlatılan Terim, şöyle konuştu; 'Mesele şu; kimin canı yanarsa bir başkasının canını yakmaya çalışıyor. Bundan vazgeçmemiz gerek. Federasyon tek başına suçlu olabilir mi, bundan önceki federasyon tek başına suçlu olabilir mi, ben tek başıma suçlu olabilir miyim? Hepimizin kastı da budur. Biz Brezilya ili berabere kalsak ve kendimizi kandırsak daha mı iyi? Önemli olan sadece gol olarak değil arakadaki fark. Bu gerçekleri görmemiz lazım ve beraber hareket etmemiz gerek. Bu federasyon da hepimizin federasyonu. Çözümü beraber aramamız gerekiyor. Her yenilginin ardından suçlu arama bir şey getirmiyor. Bazı şeyler kolay değişmiyor. Bazı şeyleri beraber halletmek zorundayız. Güçlü ülkeler enkazların bile altından kalkanlardır.