Prandelli'nin prensi

Prandelli'nin Galatasaray'a gelmesinin ardından kadro dışı kal Sabri, şimdilerde hocasının takdirini kazanmaya devam ediyor.

Cesare Prandelli'nin Galatasaray Teknik direktörü olmasının ardından Kaptan Sabri Sarıoğlu kadro dışı bırakılmıştı. Henüz Sabri'yi hiçbir antrenmanda görmeden kadro dışı bırakan Prandelli'nın Galatasaray'ın eski hocası Mancini'nin raporu doğrultusunda kadro dışı bıraktığı söylenmişti. 

Diğer bir iddiaya göre ise Kaptan Sabri Sarıoğlu, yönetime küfür etmiş, bu nedenle de yönetimin isteği doğrultusunda Prandelli tarafından kadro dışı bırakılmıştı. 

Ünal Aysal'ın Galatasaray başkanlığını bırakmasının ardından göreve gelen Duygu Yarsuvat Sabri'yi affederek a takıma dönmesini sağladı. Takıma döndüğü hafta 11'e girmeyi başaran Sabri Sarıoğlu geçen haftalarda da formunu artırmayı sürdürdü. 

Bir anda teknik direktör Cesare Prandelli'nin vazgeçemediği oyuncu olan Sabri, örnek hırsı ve çalışma azmiyle takım arkadaşlarına da örnek oluyor. Teknik patron Prandelli'nin takdirini de kazanan Sabri, kendisinin affedilerek takıma dönmesini sağlayan Başkan Duygun Yarsuvat ve diğer yöneticilerin de yüzünü kara çıkarmamış oldu. 

Sabri'nin takımdan uzak kaldığı sürece A takım tesislerine alınmadığı iddia edilmiş, takımın yemekhanesine sokulmadığı bile medyada yer almıştı. Kadro dışı kalmasıyla ilgili olarak basın mensuplarına tek kelime etmeyen Sabri'nin sadece çalışarak A takıma döneceği günü beklemesi de him takım arkadaşları hem de taraftarlar arasında takdirle karşılandı.