İnegölspor'da Tepecik Maçı Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, deplasmanda Tepecikspor ile karşılaşacak İnegölspor'un Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, "Tepecik, alt sıralarda bir takım ama kesinlikle kötü bir takım değil. O bakımdan zorlu bir maç olacaktır ama kazanmak istiyoruz" dedi.

Bordo-beyazlılar, Tepecikspor maçının hazırlıklarını, kulüp tesislerinde Yıldırım gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.
Yıldırım, idman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, grubun güçlü ekiplerden oluştuğunu söyledi.

Her takımın ilginç sonuçlar alabileceğini vurgulayan Yıldırım, "Hiçbir şekilde bu düşünceyi elden bırakmadan her maça son derece ciddi hazırlanıyoruz, hazırlanmalıyız da. Oyunumuzu daha iyi hale getirmek, geliştirmek, hedefe yürümek adına çalışmalarımız sürüyor. Tepecik, alt sıralarda bir takım ama kesinlikle kötü bir takım değil. O bakımdan zorlu bir maç olacaktır ama kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Raif Demir ve Caner Karakuş'un sakatlığının sürdüğünü, Okan Deniz'in ise sarı kart cezalısı olduğunu dile getiren Yıldırım, bu oyuncuların yerine forma giyecek futbolcularının ve diğerlerinin galibiyet için ellerinden geleni yapacağına inandığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA