Hamit Altıntop yöneticilere yüklendi

Brezilya karşısında alının 4 - 0'lık mağlubiyetin Türkiye'ye yakışmadığını belirten Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Hamit Altıntop'un hedefinde kulüp başkanları vardı.

Türk futbolunun zorlu bir süreçte olduğunu söyleyen Hamit Altıntop, kötü bir sürecin yaşandığının da kabul edilmesi gerektiğini belertti. 'İşimize sevgiyle, saygıyla, dürüstlükle yaklaşmamız gerek' diyen yıldız oyuncu, çok çalışılması gerektiğini ifade etti.

BİRBİRİMİZİ KANDIRMAYALIM
Yetersiz olduklarını bildiklerini de söyleyen Hamit Altıntop 'Birbirimizi kandırmayalım' dedi. 'Haddimizi bilerek küçük adımlar atmalıyız diyen Galatasaraylı oyuncu sözlerine şöyle devam etti;

'İşimi, ülkemi, insanlarımızı seviyorum. Ufak tefek hatalar olacaktır. Bunları da beraber olursak aşabiliriz. Burada 20 yaşındaki yavrumuzu, çocuğumuzu ıslıklamak veya ona küfretmek Türk milletine yakışmaz. O yavrumuza hiçbir konuda yardımcı olmayız, o da kendinden sonra gelenlere yardımcı olamaz. Bunları iyi düşünmek lazım. Dediğim gibi üzülmek iyi ama bir şeyler yapmak gerek.'

BU İŞLER PARA VERMEKLE OLMAZ
Kulüp başkanlarını hedefe koyan Hamit Altıntop bu konu ile ilgili olarak ise şunları söyledi; 'Bütün kulüp başkanlarının kendilerini sorgulamaları gerek. Futbolun içinde oldukları sürece futbol uçun ne yapıyorlar? Sadece para vermek ya da 'ben bu transferi yaptım' demek yeterli değil. Önemli olan doğruları yapmak. Pazar günü önemli bir maça çıkacağız sonuç ne olursa olsun ilk önce Türkiye olalım.