Kuzu Açıklaması

Yalova’nın Bölgesel Amatör Lig'deki temsilcisi Altınova Belediyespor’da teknik direktör Resul Kuzu, en son maçta Modafenspor karşısında aldıkları galibiyetinin çok önemli olduğunu vurguladı.

İkinci yarıda 10 kişiyle mücadele ettiklerine vurgu yapan Kuzu, Gebzespor karşısında alınan mağlubiyetin takımı psikolojik olarak etkilediğini Modafenspor karşısında aşırı stres yaptıklarını söyledi.


3. lige çıkmak için çok çalıştıklarını belirten Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Resul Kuzu, ”Geçen hafta Gebzespor maçından sonraki mağlubiyet bizi piskolojik olarak etkiledi. Bunun dışında sakatlıklarımız bu hafta çok. Ama çocuklarımız maça çok iyi hazırlandı. Belki de aşırı stresten dolayı çok kötü bir futbol oynadık. Maça iyi hazırlanmak güzelde kötü oyun, aşırı telaş, aşırı baskı hissetmeleri üzerine iyi futbol oynamamızı engelledi. İlk yarı 10 kişi kaldıktan sonra ister istemez sıkıntı yaşadık. İkinci yarı komple 10 kişiyle oynadık. 10 kişiyle verilen bu mücadele çok iyidir. Biz mücadele eden bir takımız. Bunu hep söylüyorum, taraftar desteğimizde arkamızda olduktan sonra daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. 10 kişiyle verilen bu mücadeleden dolayı futbolcularımın hepsini kutluyorum, alınlarından öpüyorum onların ayaklarına sağlık. Eksiklerimizi görüyoruz, onlara göre çalışıyoruz. İnşallah daha iyi yerlere gelmek için uğraşıyoruz. Yalova ilini temsil eden BAL liginde tek takımız. Altınova’yı dolayısıyla Yalova’yı çok iyi temsil etmeye çalışıyoruz. Bize destek veren başta taraftar olmak üzere, yöneticilerimize, başkanımıza, belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Taraftar olmadıktan sonra biz bir hiçiz. Taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. Taraftarın arkamızda olmasını istiyoruz. Biz bu maçı, yöneticimiz Kemal Bey var, kalp krizi geçirmişti, ona armağan ediyoruz. O hasta yatağından kalkıp destek vermek için bizim yanımıza geldi. Bundan sonra daha iyi yerlere geleceğiz. Çalışırsak başarılı oluruz. Haddimizi bilirsek başarılı oluruz. Biz haddimizi bilen bir takımız. Çalışmalarımız devam edecek ve Altınova’yı en iyi yerlere getirmek için uğraşacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA