Bayındır'da Cumhuriyet Kupası Sahibini Buldu

Bayındır Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen, Cumhuriyet Halı Saha Turnuvası, 9 Kasım’da oynanan final maçı ile tamamlandı.

Şampiyon Canlı Uyguner Botanik oldu. Grup maçlarının Canlı’da oynanmasının ardından finaller Bayındır’da yapıldı. Canlı Uyguner Botanik ile Ayaz Çiçekçilik arasında oynanan final maçı 5-3 ile Uyguner Çiçekçilik lehine sonuçlandı. Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, Başkan Yardımcıları ve Meclis üyelerinin de takip ettiği final maçında, birinci olan takıma 1500 TL değerinde spor malzemelerini içeren bir hediye çeki Başkan Dr. Ufuk Sesli tarafından verildi.

İkinci takıma ise; 1000 TL’lik hediye çekini Başkan Yardımcısı Ruhi Akşan tarafından takdim edildi.
Bayındır Yasmin Cafe Halı Sahası’nda saat 8’de başlayan 3.’lük maçının galibi Yeşilova’yı 8-2 yenen Ilıca Et Kasap Restorant oldu. Turnuvada 3. olan takıma 500 TL değerinde hediye çekini Meclis Üyesi Veli Uludağ sunarken, 4. olan takımın hediye paketini CHP İlçe Başkanı Ali Fuat Özbuldan verdi. Bunun yanında turnuvanın gol kralı olan kadir Eres’e 200 TL hediye çeki ve turnuvanın en centilmen takımı seçilen Arkadaşspor oyuncularına hediye paketi takdim edildi. Final maçının ardından açıklamalar yapan Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, Bayındırlıların birlikteliği ve beraberliği adına güzel bir turnuva olduğunun altını çizdi. Başkan Dr. Ufuk Sesli; emeği geçen çalışanlara teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Kaynak: İHA