Galatasaray'da sürpriz kriz

Karabük maçının devre arasında Albayrak, büyük bir heyecanla içeri daldı ve "Allah'ın izniyle bu maçı alacağız" dedi. Bunun üzerine o anda taktik veren Prandelli, "Lütfen" deyince Albayrak odadan çıktı

Galatasaray, Karabük'ü 2-1 mağlup edip rahat bir nefes alırken maçın devre arasında ilginç bir olay yaşandığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı takımın devreyi 1-0 önde kapatmasının ardından başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak o heyecanla soyunma odasına girince teknik direktör Prandelli'den uyarı aldı. Tüm mesaisini Galatasaray için ayıran ve futbolcuların her türlü sorunu ile yakından ilgilenen Albayrak 1-0'lık galibiyetin etkisiyle, futbolcuların yanına koştu ve 'Allah'ın izniyle bu maçı alacağız. Çok iyi oynuyoruz' dedi.

PRANDELLİ'YE SARILDI
Ancak o anda takıma taktik anlatan Prandelli bu durumdan rahatsız oldu ve büyük bir kibarlık içinde 'lütfen' diyerek dolaylı olarak kapıyı gösterdi. Bunun üzerine Abdurrahim Albayrak odadan çıktı. Buna çok da kırılmayan ve kafasına da takmayan Albayrak, karşılaşma sonunda soluğu yine teknik heyet ile futbolcuların yanında aldı. 2-1 galibiyet nedeniyle Prandelli'ye sarıldı daha sonra da oyuncuların tek tek ellerini sıkarak kutladı. Ama bu defa soyunma odasına girmemeye dikkat etti. Böylece herkes sınırlarını çizmiş oldu.

KONUŞMALARI TAKİP ETTİ
Öte yandan yönetimin, 'Hocamızla devam edeceğiz' açıklamalarına karşın Saffet Susic'in 'İki yönetici ile görüştüm' sözleri Prandelli'yi tedirgin etti. İtalyan hoca, Karabük maçı sonrasındaki röportajların tamamını asistanı Silvia Berti ve tercümanı Danielle'ye adım adım takip ettirdi. Yayıncı kuruluşa yapılan açıklamaları da bire bir tercüme ettiren Cesare Prandelli'nin ortaya atılan teknik direktör adayları ve eleştirilerden oldukça rahatsız olduğu ifade edildi.