Fatih Terim 20 Ekim’de Adana'da

Çukurova Genç İşadamları Derneği'nin (Çukurova GİAD), yeni sezondaki ilk toplantısının konuğu Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim olacak.


Çukurova GİAD, İtalya’nın devlet nişanı Commendatore unvanı alan ilk Türk teknik direktör olan Fatih Terim’i 20 Ekim 2014 tarihinde Gelişim Atölyesi Toplantıları kapsamında ağırlayacak.

HiltonSA Otel’deki toplantı saat 18.00’de başlayacak. Terim, “Liderlik ve Başarı” konulu konuşma yapacak.

Çukurova GİAD Başkan Ömer Faruk Sakarya, Adana’nın sıcak ve nemli yazını geride bırakıp, çalışmalara yoğunlaştıklarını, hazırladıkları projelerin, yaptıkları toplantıların “Adana menfaati” odaklı olduğunu söyledi.

20 Ekim’de yapılacak toplantıda Fatih Terim’i konuk etmenin gururunu yaşayacaklarını bildiren Sakarya, "Doğduğumuz, doyduğumuz, kazandığımız, çocuklarımızın geleceği olan Adana’mızın gelecekte iyi bir yerde olması doğrultusunda çalışmaları sürdüreceğiz. Kalbimiz Adana için atıyor, gücümüz Adana ile artıyor. Dünya kenti Adana için, çağdaş kent Adana için çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

20 Ekim’de Adanalı Fatih Terim'i misafir ettikten sonra, 20 Ocak 2015 tarihindeki diğer büyük organizasyona yoğunlaşacaklarını söyleyen Sakarya, şunları kaydetti:
"2012’den bu yana Nouriel Roubini, Gerhard Schröder, David Miller ve Ken Livingstone gibi önemli isimleri konuk ettiğimiz ekonomi zirvesi toplantılarımızı da yeni dönemde sürdüreceğiz. 20 Ocak 2015 tarihinde yapacağımız 4. Çukurova SUMMIT’te konuğumuz ABD Başkanı Barack Obama’nın ekonomi danışmanı Joseph Stiglitz olacak. Bu toplantının ilerleyen günlerde açıklayacağımız detayları konuğu kadar yankı uyandıracak. Yine Türkiye’nin değil, dünyanın Adana’yı konuşmasını sağlayacağız."

Kaynak: İHA