İşitme Engelliler Sefaköy’ü Ağırlayacak

2014-2015 sezonunda Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi'nde mücadele eden Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı, hafta sonunda Side Stadı'nda oynayacağı İstanbul Sefaköy İşitme Engelliler karşılaşmasında galibiyet hedefliyor.


Sezonun ilk maçında Rize İşitme Engelliler Spor Kulübü ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 2-1 kaybeden Manavgat İşitme Engelliler, Sefaköy karşısında galibiyet ve puanla tanışmak istiyor. Geçen yıl Türkiye 4'üncüsü olan kadrodan 5’i milli olmak üzere 7 oyuncusunu başka takımlara kaptıran 2 oyuncusunu da yaş haddinden dolayı oynatamayan Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı yeni oyunculardan oluşan bir kadroyla Süper Lig'de mücadele ediyor

Hedeflerinin yeni oluşturulan Süper ligde kalıcı olmak olduğunu belirten Manavgat İşitme Engelliler Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, “Başta Elazığ olmak üzere ligdeki takımlar transfere iyi bütçeler ayırıp güçlü kadrolar oluşturdular. Biz Manavgat olarak İşitme Engellilere iş sağlama dışında bir imkan sağlayamıyoruz. Yine de iyi bir kadro oluşturduğumuza inanıyorum. Ama takımımızın uyum bakımından zamana ihtiyacı var. Geçtiğimiz yıl ve önceki yıllarda kadromuzda yer alan Melih Kirişci, Seyit Karaca, Ömer Akbulut, Mehmet Yavuz ve yıllardır takımımızın kaptanlığını yapan Tarık Tanrıkulu gibi Milli Takım forması giymiş oyuncularımızın yanı sıra Mesut Yılmaz ve Emrullah Palaz diğer takımlardan gelen cazip transfer tekliflerini değerlendirerek başka takımlara gittiler. Benimle birlikte Ali Özen arkadaşımız da yaş haddinden dolayı oynayamıyoruz. Giden oyuncuların yerine İstanbul’dan Asutay Mutlu ve Önder Öksüz, İzmir’den Mehmet Ali Kaplan, Konya’dan Hasan Karaman ve Aykut Kahveci, Diyarbakır’dan Abdullah Kılıç, Isparta’dan Ömer Çeşme ve Ankara’dan Kamil Bahar’ı kadromuza dahil ettik. Kamil Bahar geçen yıldan cezası nedeniyle ligin ilk 3 haftasında forma giyemeyecek" dedi.

Pazar günü saat 12.00’da Side Stadı'nda karşılaşacaklarız Sefaköy takımının geçen yılın Türkiye Şampiyonu olduğunu belirten Aydın, "Ama oyuncularımın elinden geleni yapacaklarına ve maçtan 3 puanla ayrılacaklarına inanıyorum. Manavgatlı sporseverleri Pazar günü Side Stadı"na bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA