Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Osmaniye Belediye BaşŸkanı Kadir Kara, kıck boks şŸampiyonalarında başŸarı elde eden 20 sporcuyu, madalya ve altın ödülü ile ödüllendirdi.

Kara, makamında sporcuları kabulünde yaptığŸı açıklamada, kenti en iyi şŸekilde temsil ederek derece elde eden sporcuları kutladı.
Sporcuların imkanlar dahilinde desteklendiğŸini ifade eden Kara, şŸunları kaydetti:
"Kick Boks şŸampiyonası ülke genelinde ve uluslararası arenada oldukça rağŸbet gören spor dallarından bir tanesi. Dolayısıyla özel turnuva ve geleneksel hale getirilen turnuvalarda, dünyanın çok ciddi olarak takip ettiğŸi spor dallarından birisi haline gelmişŸ vaziyette. Bu anlamda da dünyanın çok yakından takip ettiğŸi bu sportif alanda kazanmışŸ olduğŸunuz başŸarılarla, hem kendinizi hem şŸehrimizi hem de ülkemizi dünyaya tanıtma noktasında elde etmişŸ olduğŸunuz başŸarılardan dolayı tekrardan hepinizi tebrik ediyorum. BaşŸarılarınızın devamını diliyorum" şŸeklinde konuşŸtu.
Antrenör Kenan Karık, 2013-2014 Türkiye Kick Boks şŸampiyonalarında sporcularının çeşŸitli başŸarılar elde ettiğŸini belirtti.

Sporcularını ödüllendiren BaşŸkan Kadir Kara'ya teşŸekkür eden Karık, "Sporcularım madalya sırlamasında ve sayısında birçok kenti geride bıraktı. Bu çok büyük bir başŸarıdır. Destek olunduğŸu taktirde daha büyük başŸar-lar elde edeceğŸimize inanıyorum" dedi.

KanuşŸmalardan sonra başŸkan Kara, sporculara madalya ve altın verdi.

 

Kaynak: AA