Bülent Hoca İngilizce biliyormuş

Admira Wacker ile yapılan maçta hakeme küfür ettiği için 2 maç ceza alan Bülent Korkmaz’ı Erciyes, “İngilizce bilmiyor” diye savunmuştu.

O Korkmaz, Beşiktaş maçında Gökhan'ın küfürünü yakaladı!

Çok değil, sadece 2 ay önceydi. Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Kayseri Erciyesspor, Admira Wacker ile karşı karşıya gelmiş, maça gerilim damga vurmuştu. Rakip oyuncuyla kavga edenNecati Ateş'e 3, hakeme küfür ettiği gerekçesiyle Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'a da 2 maç ceza gelmişti.

K. ERCİYES'İN KÜFÜR SAVUNMASI: HOCA İNGİLİZCE BİLMİYOR

İşte o dönemde Kayseri Erciyesspor'un cezaya yaptığı itiraz dikkat çekiciydi.

Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, hakeme İngilizce küfür ettiği için ceza alan Korkmaz için, “Hocamız küfür edemez, çünkü o kadar İngilizce bilmiyor” açıklamasını yapmıştı! Gün oldu, devran döndü! Bülent Korkmaz ismi bir kez daha İngilizce küfür olayının içinde yer aldı... Beşiktaş maçının 67. dakikasında Gökhan Töre, Erciyesspor yedek kulübesi önünde 4. hakem Mehmet Metin'e “F... off” diye bağırdı.

Bunu duyan Bülent Korkmaz'ın “Hocam duymuyor musun, sana küfretti” deyişi kameralara yansıdı. Olayın devamında Gökhan kırmızı kartla oyun dışı kalırken, Korkmaz'ın küfürden anlayacak kadar İngilizce bildiği ortaya çıkmış oldu!