Onur Kıvrak'tan kötü haber geldi!

Trabzonspor, Onur Kıvrak'tan gelen haberle yıkıldı! Bordo mavili takımın yıldız kalecisinin sol diz ön çapraz bağlarında kopukluk teşhis edildi. Operasyonun iyi geçmesi halinde bile Onur antrenmanlara 6 ay sonra başlayabilecek!

Trabzonspor'da Onur depremi! Bordo mavili takımın yıldız file bekçisi sezonu kapattı!

Legia Varşova maçta bir pozisyonda dizi dönen ve hemen sedye ile sahadan çıkarılan Onur Kıvrak'ın ağır şekilde sakatlandığı açıklandı.

Milli kalecinin sol diz ön çapraz bağlarında kopuk teşhis edildi. Operasyonun iyi geçmesi halinde bile Onur antrenmanlara 6 ay sonra başlayabilecek!

Bu da Onur'un Nisan ayında idmanlara başlayabileceği ve sezonu neredeyse tamamen kapattığı anlamına geliyor...

Onur Kıvrak'tan kötü haber geldi!

Trabzonspor'dan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Kulüp Doktorumuz Hakan Bozdoğan dün akşam UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığımız Legia Warszawa maçında sakatlanan oyuncularımız ile ilgili açıklama yaptı.

Bozdoğan, “Maç sırasında Kaptanımız Onur’un sol dizinde ciddi bir sıkıntı olduğunu tespit ettik. Bugün çekilen MR’ı neticesinde Onur’un sol diz ön çapraz bağlarında kopukluk teşhis edildi. Bu nedenle kaptan Onur’un operasyon geçirmesi gerekiyor. Operasyonun iyi geçmesi halinde Onur 6 ay sonra antrenmanlara başlayabilecek” ifadelerini kullandı.

Bozdoğan ayrıca maç sırasında sol elmacık kemiği kırılan Avraam Papadopoulos ile ilgili olarak, “Avraam’ın sol elmacık kemiğinde kırık tespit ettik. Bu sabah küçük bir operasyon geçirdi. Sağlık durumu iyi. Ancak birkaç gün dinlendikten sonra özel bir maske ile antrenmanlara başlayabilir” dedi.

Sol ayak bileğinde şişlik ve ödem bulunan Kevin Constant ile olarak ise Bozdoğan, “Kevin’in rutin kontrolleri yapıldı ve MR’ı çekildi. MR neticesinde oyuncumuzun sağlık durumu hakkında daha detaylı bir açıklama yapabilirim” şeklinde konuştu."