Gümüşhanespor Asbaşkanı Ceylan Açıklaması

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor'un asbaşkanı Fazıl Ceylan, deplasmanda oynayacakları Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında, 3 puanı alan taraf olmak istediklerini söyledi.

Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu kendilerini zor bir karşılaşmanın beklediğini belirterek, "Ligde hedefi belli olan bir takımız. İster kendi sahamızda olsun ister deplasmanda olsun hedefimize ulaşmak için her karşılaşmaya galibiyet için çıkıyoruz. Deplasmanda oynayacağımız Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında, güzel bir oyunla 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz" dedi.

Bugsaşspor karşısında üç as oyuncudan mahrum olmalarına karşın sahadan üç puanla ayrıldıklarını anımsatan Ceylan, şunları kaydetti:
"Bugsaşspor karşısında kart cezalısı Hakan ve Muhittin, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında takımda yer alacaklar. Gerek teknik heyetimiz gerekse sporcularımız, tüm hazırlıklarını galibiyet üzerine yapıyor. Centilmence ve güzel bir oyun olması en büyük dileğimdir. Hak eden kazansın. Zor bir karşılaşma olacak. Rakibimiz iyi oyunculardan kurulu bir takım. Biz de güçlüyüz. Ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Hedefimize ulaşmak için bu zorlu karşılaşmadan üç puanla dönmek istiyoruz."

Kaynak: AA