Sabri, Aysal'a küfür mü etti

NTV SPOR yorumcusu Mert Aydın, Sabri Sarıoğlu'nun yönetime ve Başkan Ünal Aysal'a küfür ettiğinin iddia edildiğini söyledi.

Sabri Sarıoğlu'nun affedilerek yeniden Galatasaray A takımına dönmesini değerlendiren Mert Aydın, duyduğu bir iddiayı da taraftarlarla paylaştı. Aslında Sabri'yi Prandelli'nin kadro dışı bırakmadığını söyleyen Mert Aydın, yönetimden bu yönde bir istek geldiğini, teknik direktörün de bu isteği uyguladığını söyledi.

'Yen kırılır kol içinde kalır deniliyor ama sürekli haber sızdırılıyor' diyen aydın Sabri sarıoğlu ile ilgili iddiayı şu biçimde dile getirdi;

'Başkanın bulunmadığı bir ortamda Sabri başkana ve yönetime küfür etmiş, böyle bir iddia var. Eğer Prandelli kendi isteği ile Sabri'yi kadro dışı bırakmışsa yeni yönetimin Sabri'yi neredeyse zorla kadro içine alması Prandelli için istifa sebebidir'

Hatırlanacağı gibi Galatasaray kaptanı Sabri Sarıoğlu Prandelli'nin göreve gelmesinin ardından sezon başında kadro dışı bırakılmıştı. Bu olayın ardından Galatasaray'ın eski hocası Mancini'nin Prandelli'ye rapor verdiği Sabri'nin de bu rapor doğrultusunda kadro dışı bırakıldığı söylenmişti.

Eski Başkan Ünal Aysal ise Sabri'nin Prondelli tarafından kadro dışı bırakıldığını söylemiş, çalışması halinde tekrar A takımına dönebileceğini belirtmişti. 

Bunların dışında Galatasaray'da yerli ve yabancı futbolcular arasında bir sürtüşme olduğu iddia edilerek Sabri'nin de bu sürtüşmede ön saflarda yer aldığı iddia edilmişti.