Hakemle beraber maçı yönettiler

Beşiktaş-SAİ Kayseri Erciyesspor maçı sonrası Beyaz TV kameralarına konuşan Beşiktaşlı yönetici Mete Vardar, çok sert açıklamalarda bulundu.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ertem Şener'in moderatörlüğünü yaptığı Sinan Engin, Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz'ın gündemi değerlendirdiği Derin Futbol programında bugün oynanan Beşiktaş-SAİ Kayseri Erciyesspor maçı masaya yatırıldı.

Maçta hakeme küfrettiği iddia edilen Gökhan Töre'nin gördüğü kırmızı kart maçın ardından tartışmalara neden oldu. Beşiktaşlı yönetici Mete Vardar, Gökhan Töre'nin küfrettiğini hakeme söyleyen ve kırmızı kart görmesine sebep olan Bülent Korkmaz'a çok sert sözlerle yüklendi.

Programda Ahmet Çakar'da 3 hafta önce söylediği, “Beşiktaş'ı bu sezon şampiyon yapacaklar” sözleri için, “Hiç kıvıracak halim yok. Bundan 3 hafta önce sizinde baskınızla sarf ettiğim lafın maksadını aştığını burada itiraf ediyorum” diyerek öz eleştiri yaptı.

Mete Vardar'ın o çok sert açıklamaları şöyle:

Çok net söylüyorum. Biz hedeflediğimiz başarıyı her şeye rağmen elde edeceğiz. Ahmet Hocam 2 hafta evvel bir şeyler söyledi. Beşiktaş'ı şampiyon yapacaklar dedi. Beşiktaş bu şekilde şampiyon olacaksa ben çok mutlu olurum. Senelerdir yöneticilik yapan birisi olarak, ben bu maçın birinci dakikasından itibaren Beşiktaş'ın eksileceğini hissettim. Tüm yönetim olarak seferber olduk çok zor şartlarda mücadele ediyoruz. Destek beklerken, Ahmet Çakar gibi, Rasim Ozan Kütahyalı gibi kamuoyu için çok önemli bu insanlardan bu kelimeleri duymak bizi çok üzüyor.

20 SENE BU İŞTEN EKMEK YEMİŞ BİR İNSAN...

Beşiktaşlı yönetici Bülent Korkmaz'a şu sözlerle yüklendi:

20 sene bu işten ekmek yemiş bir insan, milli takımda kaptanlık yapmış bir insan, bir futbolcuyu attırmak için bu kadar uğraşmaz. Hakem duyduysa atar, duymadıysa atmaz. Bunun mücadelesini vermek ona düşmez. Hakemle beraber maçı yönettiler, çok ayıp. 2 hafta daha takımın başında kalmak için bunları yapıyorlar. Eğer Gökhan küfür ettiyse biz bunun hesabını sorarız.