Sebat Proje Trabzon Akçaabat Teknik Direktörü Beklemiş Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta deplasmanda Manavgatspor'u 1-0 yenen Sebat Proje Trabzon Akçaabat Teknik Direktörü Gökhan Beklemiş, rakipleri karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Beklemiş, takım olarak iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Manavgatspor'un ligin güçlü, diri ekiplerinden biri olduğunu söyleyen Beklemiş, "Bu nedenle deplasmanda oynayacak olduğumuz bu karşılaşmaya oldukça dikkatli hazırlanıp, çıkmıştık. Rakibimizin ciddiyetini biliyorduk. Bu karşılaşmada takım olarak ortaya iyi bir mücadele koyarak, zor olan 3 puanı almasını bildik" dedi.

Beklemiş, ligde 9 haftalık periyottaki 2. galibiyetlerini elde ettiklerini kaydederek, "Manavgatspor deplasmanında haklı bir galibiyet aldık. Tabi bu galibiyet bizim için moral oldu. İhtiyacımız olan bir galibiyet aldık. Karşılaşma bizim kontrolümüzde ortada geçti. İki takımda pozisyonlara girdi. Zaman zaman git geller oldu ama vermiş olduğumuz pozisyonları değerlendirebilmelerine müsaade etmedik. Oyun kontrolünü azmimiz ile elimizde tutunca sahadan galip ayrılan taraf olmayı başardık" diye konuştu.

Kaynak: AA