Albimo Alanyaspor'da Kupa Mesaisi

PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor, 29 Ekim Çarşamba günü, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde, teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetimindeki antrenmanda turuncu yeşilli futbolcular, 5'e 2 top kapma, taktik ve duran top çalışması yaptı.
Giresunspor maçı sonrasında hafif sakatlıkları oluşan Burak Uça ile Koray Çölgeçen takımdan ayrı çalıştı. Sakatlığı süren Efecan Karaca, antrenör Süleyman Bayram eşliğinde çalışmalarını sürdürdü.
Bu arada, üst adalesinde yırtık bulunan Gökalp Seçal'ın son kontroller için Ankara'ya gittiği öğrenildi.
-Başkanın görüşleri-
Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Giresunspor galibiyetinden dolayı mutlu olduğunu belirterek "Maçı 3-1 de bitirebilirdik. Ama önemli olan galip gelerek, 3 puanı almaktı" diye konuştu.

Ligde güçlü veya zayıf takım bulunmadığını ifade eden Çavuşoğlu, her takımın, bir diğerini yenecek konumda olduğunu vurguladı.
Çavuşoğlu, ligde üçüncü sırada bulunduklarını hatırlatarak, şöyle devam etti:
"Mütevazi bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Elbette galibiyetlerde, mağlubiyetlerde ve beraberliklerde yaşayacağız. Önemli olan Albimo Alanyaspor'un lige renk katması ve başarılar elde etmesi. Basınından, halkına, takımından, yönetime bir birliktelik sağlandığında, her şeyin üstesinden gelinebileceğini gösterdik."
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları kupa maçı için yarın Diyarbakır'a gideceklerini ifade eden Çavuşoğlu, hafta sonu da sahalarında ligde lider durumda bulunan Osmanlıspor ile karşılaşacaklarını belirtti.

Başkan Çavuşoğlu, Osmanlıspor karşılaşmasının çok önemli olduğunu belirterek, "Hiçbir takımdan çekinmiyoruz. Bu maçtan da istediğimiz sonucu elde ederek, yolumuza devam etmeyi düşünüyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA