Fikret Orman çok iddialı

Başkan Fikret Orman, hedeflerinin 20 milyon üzerinde taraftara sahip olan Beşiktaş camiasına 'Avrupa Şampiyonluğu' yaşatmak olduğunu ifade etti!

Belgrad'da alınan 4-0'lık Partizan galibiyeti, Başkan Fikret Orman'ı keyiflendirdi.. UEFA Avrupa Ligi'nde büyük bir zafere imza atan Beşiktaş'ın Başkanı Fikret Orman, "Bu Beşiktaş'a UEFA kupasını kaldırmak çok yakışır" dedi.

Başkan Orman, "Bu hedefi ilk kez şimdi dillendirmiyoruz. Biz bu takımın temellerini atarken 'hedefimiz birkaç yıl sonra 20 milyonun üzerinde bir taraftara sahip olan bu camiaya bir Avrupa şampiyonluğu yaşatmak' dedik. Şimdi bu süreci yaşıyoruz. Bu Beşiktaş, UEFA kupasını kaldırabilir, o potansiyele sahip. Yeter ki kendi ayağımıza çelme takmayalım, tek korkum bu" diye konuştu.

Başkan Orman, Partizan karşısında alınan galibiyetten çok gelinen noktanın incelenmesi ve analiz edilmesi gerektiğinin altını çizerek şöyle devam etti: "Deplasmanda Partizan gibi bir takıma 4 gol atmak büyük başarı ama karşımızda da iyi bir takım yoktu! Şöyle maçın 90 dakikasını göz önüne getiriyorum karşı takımdan alıp da benim Beşiktaşım'da oynayacak tek bir futbolcu görmedim. Gerçekçi olmamız lazım, günlerinde değillerdi; biz ise günümüzdeydik."