Bilecik Amatör Spor Kulüpleri İstişare Toplantısı

Söğüt ilçesinde Bilecik Amatör Spor Kulüpleri istişare toplantısı yapıldı.

Söğüt Spor Kulübünün öncülüğünde Söğüt Belediyesi Türk Sofrası Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya, Kaymakam Mitat Gözen, Belediye Başkan Vekili Münir Taşdelen, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) Başkanı Nusret Tosun, İl Futbol Temsilcisi Engin Toku ve Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ile amatör spor kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Gözen, yaptığı konuşmada, sporda başarının ikinci derece önemli olduğunu asıl önemli olanın pozitiflik ve centilmenlik olduğunu vurgulayarak, "Sporda pozitiflik çok önemlidir, başarıda önemlidir ancak centilmenlik ve pozitiflik daha çok önemlidir. Amatör maçları yakından takip ediyorum. Yapılan toplantı, bilhassa tribün, saha ilişkisine ve amatör futbola önemli katkı sağlayacaktır" dedi.

ASFK Başkanı Tosun da amaçlarının Bilecik'te amatör sporu kalkındırmak olduğunu belirterek, "Amatörlüğün şartları ağır. Zor olduğunu çok iyi bilirim. Biliyorum ki tüm arkadaşlarım zor şartlar altında emek veriyorlar. Burada amatör sporu nasıl daha da canlandırabiliriz, eksiklerimiz neler, bunları konuşalım ve tartışalım" diye konuştu.

Toplantıda sonunda ASFK Başkanı Tosun, Kaymakam Gözen'e Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) rozeti taktı.

Kaynak: AA