Engin Baytar Beyaz Futbol'a konuştu

Galatasaray yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan ve geçtiğimiz gün para saçan videosu ile büyük tepki çeken Engin Baytar, suskunluğunu Beyaz Futbol'a bozdu.

Beyaz Futbol konuk olan Engin Baytar, tepki çeken paylaşımının sebebini açıkladı.

Baytar, yanlış anlaşıldığını ve bu yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilediğini söyledi.

Para fırlatma görüntülerini hakkında konuşan Engin, o paraların 20 kişilik A2 takımına bir eğlence merkezin de bilet almak için toparladıklarını açıkladı.

ÇOCUKLAR İÇİN PARA TOPLADIK

'O video öğlen saat 2-3 saatlerinde çekildi. A2 ile çok zevkli bir idman geçirdik. Sabri, Eboue, Yiğit ve ben çocuklar için aramızda para topladık.Çocuklara araba sözü verdiğimiz için toplamıştık paraları. 5 idmana gelmek için 6'da kalkıyordu. Onlar için yaptık. Eboue, Sabri, Yiğit ve ben aramızda belli bir para toplayıp araba sözü verdik ve bu sözümüzü gerçekleştirdik.'

YİĞİT TAKIMA KAHVALTI ISMARLADI

'Bu paralar o paralar değil. Yiğit o zaman parayı vermemişti. Biz de Yiğit'e 'O zaman sen takıma kahvaltı ısmarla' dedik. Yiğit bizi kahvaltıya götürdü. Kahvaltıdan sonra Vialand'a gidelim dedik. Kabul ettiler, arabalara bölündük ve yola çıktık. O paralar 20 kişinin eğlence merkezinin bilet parasıydı.

BİZE 'PARA YOK' VİDEOSU ATILINCA...

'A2 takımından bazı arkadaşlar bize Instagramdan 'Para yok' tarzında video atınca biz de onlara böyle bir cevap verdik.Kesinlikle kötü bir niyetimiz yoktu. O paralar tamamen çocuklara gitti. A2 takımındakilere abilik yapıyoruz.'

Engin Baytar Beyaz Futbol'a konuştu