Cumhuriyet Kupası Ralli Şampiyonası'nın Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Erciyes’te yapılacak Cumhuriyet Kupası Ralli Şampiyonası için Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı başkanlığında Koordinasyon Toplantısı yapıldı.


25-26 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Cumhuriyet Kupası Ralli Şampiyonası Koordinasyon Toplantısı’na Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sefa Sarıkaya, İl Jandarma Komutanlığından J. Albay Mustafa Cebe, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, İl Sağlık Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Canan Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Şube Müdürü Ömer Ozan, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Şube Müdürü Melih Erol ve diğer ilgililer katıldı.

Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Erciyes’te gerçekleştirilecek olan Ralli şampiyonasının sağlıklı ve emniyetli bir şekilde tamamlanabilmesi için kamu kuruluşları tarafından her türlü tedbirin alındığını belirterek, hem ilimizin hem de Erciyes’in tanıtımı adına şampiyonanın ilimizde organize edilmesinin önemine işaret etti.

Erciyes A.Ş’nin Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Aydın Otomobil Sporları Kulübü ile birlikte organize ettiği Cumhuriyet Kupası Ralli Şampiyonası, iki gün boyunca sürecek ve Hisarcık ile Hacılar arasında değişik pistlerde 6 etapta gerçekleştirilecek. Ralliye, 60 profesyonel sporcu ve 30 ralli aracının katılması bekleniyor.

Kaynak: İHA