Çanakkalespor Yönetiminden Antrenman Ziyareti

LJanakkale Süper Amatör Lig ekiplerinden LJanakkalespor'un yönetim kurulu üyeleri, takımın antrenmanını ziyaret etti.

LJanakkalespor Yönetim Kurulu BaşŸkanı Turgay Kılıç, yönetim kurulu üyeleri Mert Mildon, Gökhan KutupoğŸlu, Fahrettin Ersoy, Kemal GüneşŸhan, Murat Saruhan, Semih BaşŸaran, Tuncay Tavus ve ǖzgür şžahin, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren futbol takımını ziyaret ederek antrenmanı izledi.
Ziyarette futbolcularla konuşŸan BaşŸkan Kılıç, yeni bir oluşŸum yaptıklarını belirterek, "LJanakkalespor'u yeniden yarattık. OluşŸumu tamamladıktan sonra da sizleri ziyaret etmek istedik. Beklentimiz çok yüksek. LJünkü sizler alanınızın en iyilerisiniz. Bütün futbol kulüplerimizle iç içe olacağŸız. İlerleyen süreçlerde alışŸverişŸlerimiz olacak. Biz onlardan futbolcu alacağŸız, futbolcu vereceğŸi" dedi.

Kılıç, alt yapı konusunda ciddi çalışŸmaları olacaklarına işŸaret ederek, şŸunları söyledi:
"Bu takım, ligdeki en iyi futbolcuları barındırıyor. Hedefimiz, süper amatör ligde bu sene şŸampiyon olmak. Bunun dışŸındaki sıralamayı kesinlikle yönetim kabul etmiyor. Herkesin bunun bilincinde olarak hareket etmesini istiyoruz. Saha içerisinde, kişŸiliklerimizle herkese örnek olacağŸız. Agresif davranışŸları kesinlikle istemiyoruz. Bizim işŸimiz futbol oynamak. Siz sahada işŸinizi yapacaksınız, bizler de yönetim olarak, ağŸabeyleriniz olarak her zaman arkanızdayız. Bu takım, kesinlikle ve kesinlikle profesyonel liglere çıkacak. Hedefimiz bu. Hedefe ulaşŸamazsak yönetim olarak burada yer almayız. LJünkü biz başŸarı istiyoruz."
Daha sonra futbolculara tatlı ikram edildi.
 

Kaynak: AA