Galatasaray Dortmund maçı hangi kanalda?

Galatasaray bu akşam sahasında Borussia Dortmund'u konuk edecek.Galatasaray - Dortmund maçı hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. maçında 22 Ekim Çarşamba akşamı 21:45'te Türk Telekom Arena'da Borussia Dortmund ile karşılaşacak. Maç D-Smart'ta naklen yayınlanacak.

Galatasaray, Almanya'nın Borussia Dortmund takımıyla yarın yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi maçıyla Avrupa kupaları tarihindeki 258. karşılaşmasına çıkacak.Sarı-kırmızılılar, Şampiyon Kulüpler Kupası ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 153, adı daha önce UEFA Kupası olan UEFA Avrupa Ligi'nde 71, Kupa Galipleri Kupası'nda 32 ve UEFA Süper Kupa'da da 1 kez olmak üzere, toplam 257 maç yaptı.Avrupa kupalarındaki en başarılı Türk ekibi olarak dikkati çeken Galatasaray, 257 maçta 97 galibiyet ve 93 yenilgi aldı, 67 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 359 gol göndermeyi başaran ''Cim Bom' ',kalesinde ise 373 gol gördü.

Prandelli ile Avrupa'da üçüncü maç

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, takımıyla Avrupa kupalarındaki üçüncü maçına çıkacak.İtalyan çalıştırıcı idaresinde 1 TFF Süper Kupa ve 6 lig maçı oynayan 'Cim Bom', UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki üçüncü sınavını ise Borussia Dortmund'a karşı verecek.Prandelli yönetiminde gruptaki ilk iki maçında Anderlecht ile 1-1 berabere kalıp, Arsenal'e 4-1 mağlup olan sarı-kırmızılılar, henüz galibiyetle tanışamadı.Derbiden galibiyetle ayrılan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile çarşamba günü Türk Telekom Arena'da oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.Teknik Direktör Cesare Prandelli yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda Fenerbahçe karşısında ilk 11'de forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç oynadı.

Prandelli takımı uyardı!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçtan sonra Teknik Direktör Cesare Prandelli'den sarı-kırmızılı futbolculara uyarı geldi.İtalyan teknik adamın 'Herkesi tebrik ediyorum. Ancak çarşamba günü önemli bir maçımız var. Herkesin ayağı yere basmalı. Hata yapanı affetmem' diyerek şaşkınlığa neden olduğu kaydedildi.Galatasaray, Borussia Dortmund maçının biletlerinin satışa çıktığını resmi internet sitesinden duyurdu. Ancak belirlenen bilet fiyatları taraftarların tepkisini çekti. Sarı-Kırmızılı kulübün yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Maçın biletleri 16 Ekim 2014 Perşembe günü www.passo.com.tr ve aşağıda belirtilen satış noktalarından satışa açılacak.Bilet satışları 16 Ekim 2014 Perşembe günü saat: 13:00'da GS Bonus kart sahiplerine öncelikli olup, 17 Ekim 2014 Cuma günü saat: 11:00'da genel satışa sunulacak.

Dortmund'da Ebola krizi

Afrika'da maçlara çıkan Gabonlu Aubameyang nedeniyle Borussia Dortmund'u Ebola paniği sardı. Alman kulübü, Afrikalı yetkililerle yazışmaya başladı.Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Borussia Dortmund'da Ebola paniği yaşanıyor. Elemeleri devam eden ve Ocak ayında finalleri başlayacak Afrika Uluslar Kupası öncesinde Alman ekibi harekete geçti. Yıldız ismi Pierre Aubameyang'ın Gabon Milli Takımı'nda forma giymesinden dolayı büyük endişe taşıyan kulübün Afrikalı yetkililerle yazışmalara başladığı bildirildi. 25 yaşındaki golcü oyuncu son olarak önceki gün ülkesinin Burkino Faso ile deplasmanda yaptığı maçta 90 dakika forma giymişti.Dortmund Teknik Direktörü Jurgen Klopp konuyla ilgili endişeli olduğunu belirterek, 'Bu hastalıkla ilgili sınırlamalar çok belli olmalıdır. Ebola virüsünü kapmış insanlar bir ülkeden diğerine geçmemelidir. Bununla ilgili Gabon Futbol Federasyonu'na da çekincelerimizi içeren bir mektup gönderdik' ifadelerini kullandı.