Galatasaray'da büyük kriz

Galatasaray’ın erkek basketbol takımında yine kriz çıktı.

Arroyo, Ender, Furkan, Jawai, Pocius ve Micov, temsilcileri aracılığı ile kulübe ihtar çekip, en kısa sürede alacaklarının ödenmesini istedi. Bu oyuncuların, 1 Kasım'a kadar ödeme yapılmaması durumunda serbest kalabilecekleri ve başka takımlarla anlaşmalarında herhangi bir engel bulunmayacağı belirtildi. Yaşanan bu gelişmeler üzerine sarı-kırmızılı ekibin, takım kaptanlarıyla bir görüşme daha yapıp bir ödeme planı sunacağı ifade edildi. Ayrıca oyuncuların alacaklarının bir kısmının hemen ödenmesine çalışıldığı da öğrenildi.

Geçen sene de yaşandı

Galatasaray Liv Hospital'da geçtiğimiz yıl yaşanan kriz, oyuncuların alacaklarının bir kısmının ödenmesi ile sonlandırılmış, ancak kalan alacaklar ödenmediği için transfer ücretlerinin bir kısmı da bu yıla kalmıştı.

Öte yandan Galatasaray'da, Banvit maçının 2. çeyreğinde oyundan çıkarken elindeki havluyu Coach Ergin Ataman'a fırlatan ve kadro dışı bırakılacağı açıklanan Nolan Smith'in yerine alternatif bulundu. Sarı-kırmızılı ekibin geçtiğimiz sezon başında sakatlanarak takımdan ayrılan Jamont Gordon ile ilgilendiği ve Smith'in takımdan ayrılması durumunda ABD'li yıldızın takıma katılacağı belirtildi.