Basketbol Açıklaması

Basketbolda, Kadınlar Türkiye Kupası Elemeleri'nde Çanakkale Grubu'nda yer alan Beşiktaş'ın Başantrenörü Ömer Buharalı, "Oyuncularıma inanıyorum. Elimizden gelenin fazlasını yapıp gruptan çıkacağız" dedi.

Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası Elemeleri Çanakkale Grubu'nun tanıtım toplantısı, Seramik Müzesi'nde yapıldı.
Toplantıda konuşan Buharalı, zorlu bir grupta mücadele edeceklerini söyledi.

Gruptaki 4 takımın kadrolarının, oyuncu kalitesi bakımından yüksek değerlere sahip olduğunu vurgulayan Buharalı, şunları kaydetti:
"Böyle bir grubun favorisini söylemek çok zor. Herkes birbirini yenebilecek güçte. Sezon başından bu yana bazı aksilikler ve üzücü olaylar oldu. Bunlara rağmen gruptan çıkmak için buradayız. Oyuncularımın sakatlık derecesinde, farklı rotasyonlarda oynatmaya çalıştım. Bunlar birazcık bizi zorladı ama sonuçta oyuncularıma inanıyorum. Elimizden gelenin fazlasını yapıp gruptan çıkacağız. Böyle güze bir şehre güzel basketbol maçları sunmak istiyoruz."

Beşiktaşlı oyunculardan Ecem Güler ise müsabakalarını kazanıp finallere kalmak istediklerini bildirdi.

Çanakkale Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu ile Basketbol İl Temsilcisi Murat Firidinoğlu, grupta mücadele edecek Beşiktaş, Edirne Belediyesi Edirnespor, Abdullah Gül Üniversitesi ve Adana ASKİ takımlarına başarılar diledi.

Kaynak: AA