Ahmet Çakar'dan 'Galatasaray' yorumu

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray'ın Borussia Dortmund karşısında alacağı beraberliğin başarı olabileceğini söyledi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, D Grubu'nda aldığı Anderlecht beraberliği ve Arsenal yenilgisi sonrası 3. maçına çıkıyor. Sarı kırmızılılar Türk Telekom Arena'da, Borussia Dortmund ile karşılaşacak.

'BERABERLİK BAŞARI OLUR'
Kritik karşılaşma öncesi eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar'dan dikkat çeken bir yorum geldi. Sabah gazetesindeki köşe yazısında Galatasaray'ın zorlu bir karşılaşmaya çıkacağını belirten Çakar, sarı kırmızılıların Borussia Dortmund karşısında alacağı beraberliğin başarı olabileceğini söyledi.

'ÇOK ACI ÇEKECEKLER'
Galatasaray'daki mali krize değinen Çakar, 'Önümüzdeki 5 yıl Galatasaray'ın çok acı çekeceğini düşünüyorum.' dedi. Galatasaray'daki mali krizin faturasını Ünal Aysal ve önceki yönetimlere kesen Çakar, Aysal'ın çevresinde toplanan ve menfaatlerini düşünen bir grubun Fatih Terim'i harcadığını ve takımı sıkıntılı bir sürece soktuğunu belirtti.

'AYSAL KAÇTI'
Aysal'ın başkanlığı bırakmasına da değinen Çakar, 'Ünal Aysal için kaçtı yorumu var? Katılır mısınız?' sorusuna şu cevabı verdi: Kesinlikle kaçtı... Tabloyu gördü, beceremedi yanındaki kötü niyetli beyinlerin kurbanı oldu. Futbolu bilmediğini zaten kendisi de söylemişti, bilmediği bir işte Galatasaray'a büyük zararlar verdi. Kara tabloyu gördüğü için de ufak tefek şeyleri bahane edip seçim kararı aldı ve başkanlık defterini kapattı.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız