Uçuşa devam mesajı

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Olcay Şahan taraftarlarıyla birlikte kenetlendiklerini ve şampiyon olacaklarını iddia etti.

Beşiktaş'a, Ankara'da galibiyeti getiren golü atan Olcay, 'Sivasspor'u taraftarımızın desteğiyle devirdik, şampiyonluğa kenetlendik.. Bu takımı kim durdurabilir ki' diye konuştu.
Süper Lig'in zirvesine yerleşen Beşiktaş'ın yıldızı Olcay Şahan, hem takım hem de camia olarak şampiyonluğa kenetlendiklerini ifade etti. Pazar akşamı oynanan Sivas maçında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olan Olcay, karşılaşmanın ardından BJK TV'de yayınlanan 'Top Sizde' programına bağlanırken; attığı golü spiker gibi anlatarak tarfatarları coşturdu.. Programa Ankara'daki taraftarlara teşekkür ederek söze başlayan Olcay, 'Özellikle maçın sonuna doğru yapılan 'Şampiyon Beşiktaş' tezahüratı beni ve takım arkadaşlarımı çok etkiledi. Bizler inandık, onlar da inansın ve bu sezon Beşiktaş'ın sezonu olsun. Taraftarımızın desteğiyle, uçmaya devam ediyoruz' ifadesini kullandı.

GÖKHAN TÖRE'YE YAPILANLAR HOŞ DEĞİL
Gökhan Töre'ye övgüler yağdıran Olcay, 'Gökhan Töre'yi bu kadar çok yıpratmaları hiç hoş değil. Bu karşılaşmada da gördük ki; Beşiktaş için can-ı gönülden mücadele ediyor. Ben de onu canı gönülden tebrik ediyorum' derken; Senegalli forvet Demba Ba için de şu yorumu yaptı: Demba Ba takımımıza gol atmak için geldi ve bunu yaptı. Sezon sonuna kadar da böyle devam edeceğine inanıyorum.