Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan 3. hafta maçları adeta gol yağmuruna sahne oldu ve 8 maçta tam 40 gol atıldı.

Devler Ligi'nde 3 hafta maçları nefes kesti. İşte gecenin toplu sonuçları ve son puan durumu

Manchester City Moskova'da dondu

Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Manchester City, 2-0 öne geçtiği CSKA Moskova deplasmanında 2-2 berabere kaldı

Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Roma ile 1-1 berabere kalıp Bayern Münih deplasmanında 1-0 kaybeden Manchester City, Moskova'da da kazanamadı.

İngiltere Premier Lig şampiyonu CSKA Moskova'nın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmada 2-0 öne geçmesine karşın 2-2 beraberliğe razı oldu.

29. dakikada David Silva'nın aşırtma pasını Edin Dzeko, bomboş durumdaki Sergio Agüero'ya çıkarttı. Arjantinli forvet meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Mavi-beyazlılar 38'de farkı ikiye çıkattı. Yaya Toure'nin havadan gönderdiği topu Pablo Zabaleta kafayla Sergio Agüero'nun önüne indirdi. Agüero'nun kale ağzına çıkarttığı topu James Milner, filelerle buluşturdu.

65'te Ahmed Musa'nın sağdan yerden ortasını ikinci yarının başında oyuna giren Doumbia ağlara gönderdi.

86'da Kolarov'un Doumbia'yı ceza sahası içerisinde düşürmesiyle kazanılan penaltıyı gole çeviren Natcho 2-2 beraberliği sağladı.

Manchester City bu sonuçla 3 maçta 2 puana çıkarken, CSKA Moskova grupta ilk puanını aldı.

Barça evinde rahat kazandı

Şampiyonlar Ligi F Grubu üçüncü maçında sahasında Ajax'ı konuk eden Barcelona, rakibini ilk yarıda attığı gollerle 3-1 mağlup etti.

Şampiyonlar Ligi F Grubu üçüncü maçında sahasında Ajax'ı konuk eden Barcelona, rakibini ilk yarıda attığı gollerle 3-1 mağlup etti.

Katalan devi, 8. dakikada Lionel Messi'nin asistinde Neymar ile golü buldu ve 1-0 öne geçti. Maçın 24. dakikasında ise Andres Iniesta'nın asistinde bu kez Messi ağları sarstı ve durumu 2-0'a getirdi.

Karşılaşmanın 88. dakikasında Anwar El Ghazi'nin attığı golle Ajax skoru 2-1'e getirse de 90. dakikada Sandro Ramirez'in attığı gol Barcelona adına 3-1'lik galibiyetin imzası oldu.

Bu sonucun ardından Barcelona 6 puana ulaşırken Ajax 2 puanda kaldı. Barcelona gruptaki dördüncü maçında Ajax'a konuk olacak.

Gol düellosunda gülen taraf Schalke oldu!

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu üçüncü hafta maçında Schalke 04 ile Sporting Lizbon karşı karşıya geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu üçüncü hafta maçında Schalke 04 ile Sporting Lizbon karşı karşıya geldi.

Veltins Arena'da oynanan ve FIFA kokartlı Rus hakem Sergei Karasev'in düdük çaldığı karşılaşmadan galip ayrılan taraf 4-3'lük skor sonucunda Schalke 04 oldu.

Maçın başında 1-0 geriye düşen Schalke, ilk yarının sonunda ve ikinci yarıda bulduğu gollerle skoru 3-1'e getirdi ancak oyunu bırakmayan Sporting Lizbon, geri dönüşe imza attı ve farkı kapatarak 3-3 eşitliği sağladı. Mücadelenin son dakikalarında penaltı kazanan Schalke bu fırsattan yararlandı ve bu heyecan fırtınası 4-3 ev sahibi üstünlüğüyle sonuçlandı.

Ev sahibi Schalke'nin golleri 34. dakikada Obasi, 51. dakikada Huntelaar, 60. dakikada Höwedes ve 90. dakikada penaltıdan Chupo-Moting'den gelirken, Portekiz temsilcisi Sporting'in sayılarını 16. dakikada Nani, 64 ve 78. dakikalarda Adrien Silva kaydetti.

Aldığı bu galibiyetle Schalke 5 puana yükseldi ve 2. sırada yer buldu. Sporting Lizbon ise 1 puanla son sırada kaldı.

Grubu diğer maçında Chelsea, Maribor'u 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Porto'nun kahramanı Ricardo Quaresma

Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. hafta maçında Porto, evinde Athletic Bilbao'yu 2-1 mağlup etti.

Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. hafta maçında Porto evinde Athletic Bilbao ile karşı karşıya geldi. Estadio Dragao'da oynanan ve büyük bir çekişmeye sahne olan mücadeleyi Porto 2-1'lik skorla kazandı.

Portekiz ekibine galibiyeti getiren golleri 45. dakikada Hector Herrera ve 75. dakikada Ricardo Quaresma kaydetti. Athletic Bilbao'nun tek sayısı ise 58. dakikada Guillermo'dan geldi.

Bu sonucun ardından Porto grupta puanını 7 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Athletic Bilbao ise 1 puanla son sırada kaldı.

H Grubu'nun 4. hafta mücadelesinde Athletic Bilbao, evinde Porto'yu ağırlayacak.

Drogbalı Chelsea fark attı!


UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. hafta maçında Chelsea sahasında Maribor'u 6-0 yendi.

Chelsea'nin maça başlayan 11'indeki tek İngiliz John Terry'ydi.Maça Chelsea hızlı başladı fakat ilk tehlikeli atak Maribor'dan geldi. 5. dakikada İbrahimi ortaladı Boharın kafası üstten auta gitti.

REMY VE CHELSEA 1-0 ÖNDE

13. dakikada Remy, Terry'nin pasıyla sağda topla buluştu, soluna aldı ve kalecinin sağından durumu 1-0 yaptı. Golü attıktan sonra sol baldırında çekme olunca Drogba oyuna girdi.Golden sonra Chelsea çok rahat oynamaya başladı.

22. dakikada Merteji ceza sahası içinde elle oynayınca hakem penaltı noktasını gösterdi.

DROGBA VE 2-0 CHELSEA ÖNDE

Mourinho, Pazar günü Manchester United deplasmanında Costa'nın iyileşmesini beklemek zorunda. Remy'nin sakatlığı da eklenince, dün de antremana katılmayan Costa'nın durumu belirsizliğini koruyor.

Fabregas'ı seyretmek insana zevk veriyor. Mourinho istediği nokta transferleri yaptı bu sezon. Bence Premier ligin en büyük şampiyonluk adayı. Premier Ligi yenilmeden kazanan tek takım Arsenal. Geçen hafta Fabregasa sordular, 'Arsenal'den sonra yenilmeden kazanmak kolay değil' cevabını verdi.

JOHN TERRY VE 3-0 DAKİKA 31

Hazard orta sahadan aldı, soldaki Fabregasa verdi. Onun ortasına Terry yakın mesafeden vurdu ve durumu 3-0 yaptı. Bu golden sonra Chelsea zayıf rakibi karşısında çok rahat oynamaya başladı. İkinci yarı Mourinho genç santrfor Solanke'ye şans verebilir. İlk yarı sonu Chelsea: 3, Maribor: 0.

John Terry, kendi ceza sahasından Maribor altı pasına kadar koşup, Fabregasın pasında üçüncü golü attı.Tamam rakip zayıf fakat hiçbir stoper takımı 2-0 öndeyken bu tip işlere girişmez.

Maribor'da Beşiktaş maçını seyretmiştim 1997 senesinde. 3-1 kazandık. Şifo 20 metreden ilk golü atmıştı ve Şampiyonlar Ligi'ne katılmıştık o galibiyetle.

Hazard-Drogba verkaçında Hazard topa hakim olamadı.

54. dakikada Luis çizgiye indi ve ortaladı. Hazard'ın vuruşunda top Viler'e çarptı ve durum 4-0 oldu.

64. dakika Matic, İbraimi'yi düşürdü ceza sahası içinde. Penaltıyı İbraimi kullandı ve top yan direkten döndü.

73. dakika Oscar'ın yerine 17 yaşındaki Solanke oyunda..Willian'ın ceza sahası dışından harika vuruşu üst direkten döndü.

77. dakika Ivanovic ceza sahası içinde Suler tarafından düşürüldü ve hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi.

HAZARD VE CHELSEA 5-0 ÖNDE

Maç artık antreman havasında bile değil.

AKE'NİN UZUN PASI, HAZARD VE 6-0

Genç Ake'nin pası kadar Hazard'ın topu kontrolü ve vuruşu da jeneriklik oldu.

Ve Chelsea çok rahat bir oyunla maçı 6-0 kazanarak puanını 7'ye çıkardı.

Devler Ligi'nde gecenin sonuçları şöyle:

CSKA Moskova-Manchester City: 2-2

Roma-Bayern Münih: 1-7

APOEL-Paris Saint-Germain: 0-1

Barcelona Ajax: 3-1

Schalke 04-Sporting Lizbon: 4-3

Chelsea-Maribor: 6-0

BATE Borisov-Shakhtar Donetsk: 0-7

Porto-Athletic Bilbao: 2-1

BATE 0- Shaktar 7


Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları