Souness Beyaz Futbol'a Konuştu

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki maçtan önce yapılan koreografiye konu olan Souness Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol'a açıklama yaptı.

Bir dönem Galatasaray'da görev yapan ve Fenerbahçe sahasına bayrak dikmesiyle hafızalara kazınan Graeme Souness, Beyaz TV'ye konuştu.

Galatasaray'ın 2-1 kazandığı Fenerbahçe derbisi öncesinde sarı kırmızılı taraftarlar Türk Telekom Arena'da Souness'ın diktiği bayrağın koreografisi yapıldı.
'HATIRLANMAK HOŞ'

Beyaz Futbol'a konuşan Souness, 'Hatırlanmak çok hoş. Bunun için çok mutluyum. Umarım derbi galibiyetinde ufak da olsa katkım olmuştur' dedi.

Bir daha böyle bir hareket yapmayacağını söyleyen Souness, 'Bu olayın arkasındaki hikayeyi biliyorsunuz. Fenerbahçel, bir yönetici hoş olmayan sözler söylemişti. O yüzden yapmıştım. Bir daha olsa yapmam' ifadelerini kullandı.
'TEKLİF GELİRSE KABUL EDERİM'

Galatasaray'da görev almak isteyebileceğini söyleyen Souness, 'Galatasaray taraftarı sonsuza kadar hafızamda olacak. Orada fantastik bir yıl yaşadım. Türkiye'de olmaktan çok mutluyduk. Galatasaray'a dönmek isterim şu an da televizyonda çalışıyorum. Teklif gelse tabii ki kabul ederdim' dedi.

Tugay Kerimoğlu hakkında konuşan Souness, 'Kişiliği ve bilgisi var. Tutkusu var. İnsanları göreve getirirken her zaman akıllarda soru işareti vardır ama o çalıştığım en iyi futbolculardan biri' yorumunda bulundu.

Öte yandan Beşiktaş'ı beğendiğini söyleyen efsane isim, 'Beşiktaş, Arsenal ile 2 kez oynadı. Tottenham ile oynadı. Bence çok iyilerdi. Galatasaray Arsenal'e karşı bir şey yapamadı ama bazen böyle şeyler olur' şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın Borussia Dortmund'u evinde yenebileceğini söyleyen Souness, 'Galatasaray İstanbul'da herkesi yenebilir. Taraftarıyla herkesi İstanbul'da yener' dedi.