Yabancı sınırı Fenerbahçe için kaldırılıyor

Rasim Ozan Kütahyalı, önümüzdeki sene yabancı sınırlamasının kaldırılacağına ilişkin iddialara “Yabancı sınırı Fenerbahçe için kaldırılıyor. Bu bir skandaldır” dedi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ertem Şener'in moderatörlüğünü yaptığı Sinan Engin, Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz'ın gündemi değerlendirdiği Beyaz Futbol programında bu akşam oynanan GalatasarayFenerbahçe maçının öncesi ve sonrası değerlendirildi.

Yabancı sınırlamasının Fenerbahçe için kaldırıldığını iddia eden Kütahyalı, GalatasarayFenerbahçe maçındaki Hasan Ali Kaldırım'ın son dakikada topu çizginin dışından çevirdiği pozisyonun olduğu taraftaki çizgi hakemi Tarık Ongun'dan Fatih Terim'e kadar herkese ateş püskürdü.

“90+4'teki rezalet neydi öyle? Biz Galatasaray olarak sezon sonunda averaj farkıyla şampiyonluğu kaybedersek ne olacak?” diyen Kütahyalı, “Prandelli'de hoca değil, İsmail Kartal'da hoca değil, Türkiye'nin en büyük 2 takımının haline bak öfkeden delireceğim burada. Türk futbolu adına öfkelenmemek imkansız, Milli Takım rezalet, Fatih Terim rezalet, bütün oyuncular sakat olmadığı halde sakatım diyorlar. Tarık Ongun'un kararı rezalet. Rezalet üstüne rezalet” ifadelerini kullandı.

BU BİR SKANDALDIR

Kütahyalı, önümüzdeki sene yabancı sınırlamasının kaldırılacağı iddiaları hakkında da şöyle konuştu:

Fenerbahçe'nin cezası bitip önümüzdeki sene Şampiyonlar Ligi'ne ya da Avrupa Ligine katılacağı zaman yabancı sınırlaması kaldırılıyor. Bu bir skandaldır, kasıtlı bir karardır.