Türkiye bu maçı bekliyor / Muhtemel 11'ler

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun ilk derbisinde Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak dev maçı FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Derbide dördüncü hakem olarak Alpaslan Dedeş, ilave yardımcı hakemler olarak da Süleyman Abay ile Hakan Ceylan görev alacak.

Süper Lig'de 6. hafta öncesi üçer galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi sonrası 10'ar puanı bulunan iki takımdan gol averajıyla Galatasaray üçüncü, Fenerbahçe dördüncü sırada bulunuyor.

Derbide taraftar desteğini arkasına alacak Galatasaray'da sakatlığı bulunan Burak Yılmaz'ın durumu henüz netlik kazanmadı.

Deplasmanda taraftarından yoksun mücadele edecek Fenerbahçe ise kırmızı kart cezalısı Bekir İrtegün ile sakatlıkları süren Egemen Korkmaz ve Mehmet Topuz forma giyemeyecek. Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları geçen Volkan Demirel, Emre Belözoğlu ile Moussa Sow'un ise derbide oynaması bekleniyor.

Dev maçın muhtemel 11'leri

GALATASARAY-FENERBAHÇE

STAT: TT Arena
SAAT: 19:00
HAKEM: Cüneyt Çakır
YAYIN: Lig TV (3D-Kanal 399)

GALATASARAY: Muslera, Tarık Çamdal, Semih Kaya, Chedjou, Telles, Melo, Selçuk İnan, Dzemaili, Sneijder, Olcan Adın, Burak Yılmaz
TEKNİK DİREKTÖR: Cesare Prandelli

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Alves, Kadlec, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Kuyt, Diego, Alper Potuk, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal