Aydın sakatlandı! Eşi gözyaşlarını tutamadı

Galatasaray-Fenerbahçe U21 maçında sakatlanan Aydın Yılmaz'ın acı içinde sahayı terkettiğini gören eşi Ekin Yılmaz, dakikalarca gözyaşı döktü.

Bunun üzerine Aydın Yılmaz ayağı sarılı biçimde ayağa kalkarak eşini teselli etmeye çalıştı.

Türk Telekom Arena'daki büyük derbi öncesi Galatasaray ile Fenerbahçe'nin U21 takımları karşılaştı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan maçta iki büyük kulübün futbolcuları kıyasıya mücadele ederken, talihsiz bir olay yaşandı.

Galatasaray A2 Takımı'nda forma giyen Aydın Yılmaz, karşılaşmada sol ayağına aldığı darbe sonucu sakatlandı. Tecrübeli futbolcu, saha içindeki tedavisinin ardından ayağı bandaja alınan ve oyunu terketmek zorunda kaldı. Bu arada karşılaşmayı saha kenarında izleyen Aydın Yılmaz'ın eşi Ekin Yılmaz, eşinin bu halini görünce gözyaşlarını tutamadı.

Geçen yıl da sağ ayak bileğinin kırılması sonucu aylarca sahalardan uzak kalan Aydın Yılmaz'ın acı içinde golf arabasına bindirilmesine dayanamayan Ekin Yılmaz, dakikalarca gözyaşı döktü. Aydın Yılmaz bunun üzerine arabadan çıkıp ayağa kalktı ve eşini teselli etti.

U21 derbisini izleyen Galatasaraylı futbolcular Hakan Balta, Emre Çolak, Wesley Sneijder, Engin Baytar ve Emmanuel Eboue de Ekin Yılmaz'ı teselli etmeye çalıştı. Ekin Yılmaz daha sonra kızı Mira ile birlikte Florya'dan ayrıldı.

Karşılaşmada kazanan taraf ise Galatasaray oldu. Sarı kırmızılı takım 52. dakikada Sinan Gümüş ve 60. dakikada İsmail Sarı'nın golleriyle galibiyete ulaşırken, Fenerbahçe'nin tek sayısını 63. dakikada penaltıdan Ramazan Civelek attı.