Muratpaşa Belediyesi'nde hedef liderlik

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde ilk 2 maçını kazanan Muratpaşa Belediyesi, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü maçının hazırlıklarını tamamladı.

Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli takımlara giden sporcuların dönmesinin ardından, bu haftayı verimli bir şekilde kullanarak, maç hazırlıklarını sıkıntısız şekilde tamamladıklarını söyledi.

Ünsal, cezalı ve sakat oyuncularının bulunmadığını belirterek, "Tüm çalışmalarımızı galibiyet üzerine yaptık. Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü karşısında galibiyet alarak haftayı lider kapatmak istiyoruz. Ardeşen iyi bir takım. Biz de güçlü bir takımız. İyi mücadele eden kazansın" diye konuştu.

Her iki takımın da sezona yeni ve iyi oyunculardan kurulu kadrolarla başladığını vurgulayan Ünsal, rakiplerinde özel bir önlem alacağı sporcunun bulunmadığını kaydetti.

Ünsal, sporcularının morallerinin yerinde olduğunun altını çizerek, "Antalya halkını bu önemli karşılaşmada takımlarını desteklemeye bekliyoruz" dedi.

Muratpaşa Belediyesi ile Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü arasındaki maç, 19 Ekim Pazar günü Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda saat 15.00'te başlayacak.