Menemen Belediyespor'da İstifa

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Menemen Belediyespor'da Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Arslan ile Teknik Direktör Taner Taşkın görevlerinden istifa etti.

Menemen Belediyespor'da 4 yıldır Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapan Mehmet Arslan, sağlık nedenlerinden dolayı istifa ettiğini açıkladı.

Menemen Belediyespor'da görev yapmaktan dolayı büyük şeref duyduğunu ifade eden Arslan, "Geride bıraktığımız 5 yılda Taner hocamla birlikle güzel işler başardık. Taner hocamız bugün çeşitli nedenlerden dolayı istifasını verdi. Ben de görevli olduğum Futbol Şubesi'nden ve Menemen Belediyespor Yönetim Kurulu'ndan istifa ediyorum. Futbol oyuncular için olduğu kadar yöneticiler için de yorucu bir spor. Bazı sağlık sorunlarımdan dolayı burada bırakma kararı aldım. Menemen Belediyespor'a desteğim her zaman devam edecek. Taraftar olarak saha içi ve saha dışı maçlarına katılacağım" diye konuştu.

Futbolcularla tek tek vedalaşarak hatıra fotoğrafı çektiren Arslan'ın zaman zaman göz yaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Teknik Direktör Taner Taşkın ise görevde kaldığı 5 yıl boyunca Menemen Belediyespor'da çok güzel günler geçirdiğini belirterek, "Başkanımızla çok samimi bir konuşmanın sonrasında yollarımızı ayırdık. Burada geçirdiğim her yıl benim için çok güzel ve değerliydi. Kimseyle bir kırgınlığım olmadan ayrılıyorum. Adam gibi geldiğim Menemen'den adam gibi ayrılıyorum" dedi.

Kaynak: AA