Ardeşen GSK, Liderliğini Sürdürmek İstiyor

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde ilk 2 maçını kazanan ve liderlik koltuğuna oturan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), son şampiyon Muratpaşa Belediyespor maçını da kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor.

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nin 3. haftasında, son şampiyon Muratpaşa Belediyespor’a konuk olacak Ardeşen GSK’da teknik direktör Hikmet Vurgun, “Son 3 sezonun şampiyonu olmaları nedeni ile rakibimiz Muratpaşa Belediyespor’a saygı duyuyoruz. Ancak kendi gücümüzü de biliyoruz. Tüm değerlerimizi ortaya koyarak, en iyi şekilde mücadele ederek, galibiyet serimizi sürdürmek ve liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz" dedi.

İki haftalık bir aradan sonra lige döndüklerini ifade eden Vurgun, “Bayram tatili ve üzerine milli takım arasını yaşadık. Bu arada sakat olan oyuncularımızı biraz daha toparlama ve forma sokma şansı bulduk. Bu hafta ligin önemli rakiplerinden biri ile oynuyoruz. Son 3 senenin şampiyonu olan Muratpaşa Belediyespor ile karşılaşacağız. Çok tecrübeli ve iyi bir takım olduklarını biliyoruz. Çok da tecrübeli bir hocaları var. Kulüp olarak da Türk bayan hentbolunu forse eden en önemli kulüplerden biri. Bu anlamda gereken saygıyı göstermemiz gerekiyor. Ama sonuçta bir lig müsabakasıdır. Ortada iki puan var. Bu iki puanı almak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Kalecimiz Jelena baldırında meydana gelen çekmeden ötürü bir sıkıntı yaşıyor. Ayrıca, oyun kurucularımızdan Sandra da geçtiğimiz hafta ayağını burktu. Sporcularımızın iyileşmesi için tedavi süreçlerini izliyor ve takip ediyoruz" diye konuştu.