Başkan Çerçi’den Şampiyon Takıma Tam Destek

Aydın’da gerçekleştirilen Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kulüpler Kros Ligi Ege Bölgesi 1. Kademe Müsabakaları’nda birincilik başarısını elde eden Yunusemre Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı, şampiyonluk sevincini Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile paylaştı.

Büyük başarıdan dolayı takımı ve antrenörü kutlayan Çerçi, “Sizden daha büyük başarılar bekliyorum” dedi.


Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Aydın’dan şampiyonluk kupasıyla dönen Yunusemre Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı ve Atletizm Antrenörü Halil Çıkrıkçılar ile bir araya geldi. Gerçekleşen buluşmada takım Çerçi’ye şampiyonluk kupasını takdim ederek teşekkür etti.

Mehmet Çerçi, takımın büyük bir başarı elde ettiğini vurgulayarak, “Yunusemre Belediyespor Kulübü Atletizm Takımımız Aydın’da gerçekleşen müsabakalarda bizleri en iyi şekilde temsil ettiler. Takımımızda ayrıca Mehmet Erkul, ferdi sıralamada 3. olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Şampiyonluk sevincini bizlerle paylaştılar. Diğer müsabakalarda da bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerini gönülden inanıyorum. Takımımıza tam desteğimiz var. Hocamız ile beraber çok iyi bir takım oldular. Bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.

Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Kılıç Kaya ise, “Birçok branşta mücadele ederek önemli başarılar elde etmeyi hedefliyoruz. Bunun ilki Yunusemre Belediyespor Kulübü Atletizm Takımımız ile geldi. Müsabakalarda takım halinde birinci olarak şampiyonluk kupasını kaldırdılar. Yunusemre Belediyespor Kulübü’nü çok önemsiyoruz. Kulübümüzün her alandaki spor müsabakalarında desteğimizi veriyoruz. Bundan sonra da başarıların devamında geleceğine inanıyorum” diye konuştu.

Kupa sevincini Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile paylaştıklarını dile getiren Yunusemre Belediyespor Kulübü Atletizm Antrenörü Halil Çıkrıkçılar, “Atletizmde çok iyi bir takımımız var. Bu takım ile birlikte bir çok başarıya imza atacağız. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çerçi ve Belediye Başkan Yardımcımız aynı zamanda kulüp başkanımız Kılıç Kaya’nın bizlere her zaman destek oldular. Önümüzde Denizli’de bu müsabakaların ikinci ayağı var. Orada da Yunusemre Belediyespor’u en iyi şekilde temsil edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA