Onurunla istifa et Fatih Terim

A Milli Futbol Takımımızın bu akşam Letonya’yla berabere kaldığı maçtan sonra Beyaz Futbol yorumcularından Fatih Terim’e tepki yağdı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ertem Şener'in modoratörlüğünü yaptığı Sinan Engin, Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz'ın gündemi değerlendirdiği Derin Futbol programında bu akşam oynanan ve 1-1 berabere biten Letonya-Türkiye maçının öncesi ve sonrası değerlendirildi.

Milli Takımımızın Letonya'yla berabere kalmasının ardından Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar'dan Milli Takıma çok ağır eleştiriler geldi. Kütahyalı, “Onurunla istifa et Fatih Terim” derken, Ahmet Çakar, “Fatih Terim ve kedicikleri” diye yorum getirdi.

ONURUNLA İSTİFA ET FATİH TERİM

Kütahyalı, “Hassas bir gece ama burada artık söylenecek bir söz yok. Söz bitti. Fatih Terim onuruyla istifa etmelidir. Bugüne kadar sustuk destekledik ama artık yeter. Kazakistan maçına 6-7 ay var, hadi 6-7 ay daha bekleyelim. Kardeşim hasta öldü. Yoğun bakımda yatırmanın, morkta bekletmenin alemi yok. Fatih Terim, artık yeter diyebilmelidir” ifadelerini kullandı.

FATİH TERİM VE KEDİCİKLERİ

Ertem Şener'in Ahmet Çakar'a, “Sizin yorumunuz nedir?” diye sorması üzerine Çakar, “Fatih'in kedicikleri ya da Fatih ve kedicikleri.. Aramızdaki insanlar başta Sinan Engin ve Ertem Şener aylardır Fatih Terim'i okkaladılar bu gece takke düştü kel göründü” şeklinde konuştu.