Başkan Genç, Samsun Canik Basketbol Takımına Moral Yemeği Verdi

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Samsun Canik Bayan Basketbol Takımı'na yeni sezon öncesi moral yemeği verdi.

Yemekte konuşan Genç, kadın basketbolculara yeni sezonda başarılar diledi.
Samsun Canik Basketbol Takımı'nın sadece Canik ilçesini değil, Samsun'u ligde başarıyla temsil ettiğini belirten Genç, "Basketbol takımımız ilçemizin uluslararası çizgisini daha da ileriye taşımasının yanında, diğer belediyelere de sportif açıdan örnek ve model olmuştur. Canik artık sporda bir markadır. Dolayısıyla sporu çok önemsiyoruz. Sizlerden isteğimiz bu sezon da Canik ve Samsun'a yakışır bir şekilde mücadele etmeniz ve iddialı olmanız" dedi.

Samsun Canik Kulüp Başkanı Ercan Bayrak ise, sporu destekleyen bir belediye başkanına sahip oldukları için şanslı olduklarını belirterek, "Başkanımız bizlerden hiç bir zaman desteğini esirmedi. Onun için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Özellikle bayan basketboluna ayrı bir önem veriyoruz. Çünkü sizler başarılarınızla genç kızlarımıza, çocuklarımıza model oluyorsunuz. Kadınlarımızın, genç kızlarımızın neler başarabildiklerini görmemiz açısından bu başarılar çok önemli" diye konuştu.

Kaynak: AA