Armutluspor Başkanı Akbay Açıklaması

1. Amatör Küme B grubu takımlarından Armutluspor Kulübü Başkanı Özgür Akbay, ''Sürekli gelir, eğitim ve çalışma kaynakları yaratmak zorundayız" dedi.

Akbay, sezon açılışı öncesi kulüp yönetici ve futbolcularıyla bir araya geldi. Akbay, amatör futbol kulüplerinin futbol kulüplerinin kaynaklarının olması halinde çok güzel organizeler gerçekleştirilebileceğini kaydetti.

Bu konuda yerel yöneticilerden destek beklediklerini ifade eden Akbay, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çincin ile kalıcı gelir konularını görüştüklerini aktardı.
Akbay, şunları söyledi
"Amatör futbol kulüpleri, yıllık değil, geleceklerini kurtaracak ekonomik yatırımlar yapmak zorunda. Bizler de bunun için çalışıyoruz. Gençlerde 17-19 gruplarında ve daha küçük kategorilerde 100'e aşkın futbolcumuz var. Bizler bir şekilde bu futbolcularımıza kol kanat gerip, onları geleceğe hazırlamak, aralarındaki dostluğu, kardeşliği kaynaştırmak için bir aradayız. Bu adımları atmak üzere kulübe başkan oldum. Sürekli gelir, eğitim ve çalışma kaynakları yaratmak zorundayız.''
Toplantıya CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çincin de katıldı.

Kaynak: AA