Aysal Demirören'i bombaladı

Ünal Aysal, "Galatasaray'daki başarısızlığın nedeni ne federasyon ne de Fatih Terim'dir" diyerek kendisini işaret eden Yıldırım Demirören'e imalı bir yanıt verdi: "Kendi teknik direktörünün baskısı ile televizyon programına çıkan birisi için ne diyebilirim ki..."

Galatasaray'da olağanüstü kongre kararı alan ve başkanlığa aday olmayacağını açıklayan Ünal Aysal ile TFF arasındaki gerilim sürüyor. Aysal, dün bir TV kanalının canlı yayınına katılan ve, 'Galatasaray'da başarısızlığın nedeni ne federasyon ne de Fatih Terim'dir' diyen Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e sert bir yanıt verdi.

AMK'ya konuşan Aysal, 'Federasyonlardan çektiğimiz sıkıntıları anlatmıştım. Bu da benzer bir sıkıntı. Kendi teknik direktörünün baskısı ile televizyon programına çıkan birisi için ne diyebilirim ki... Çarşamba günü ayrıntılı bir basın toplantısı düzenleyeceğim ve her şeye cevap vereceğim” dedi.

Yıldırım Demirören'in A Haber kanalındaki programa Fatih Terim'in baskısı sonucu çıktığını ifade eden Ünal Aysal'ın çarşamba günü yapacağı basın toplantısında neler söyleyeceği merakla bekleniyor.