Galatasaray Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndan Galatasaray ile Arsenal bu akşam Emirates Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Saat 21:45'te başlayacak Galatasaray Arsenal maçı D-Smart 77. Kanal Smart Spor HD'den canlı yayın olarak ekranlara gelecek...

Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndan Galatasaray ile Arsenal bu akşam Emirates Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Saat 21:45'te başlayacak Galatasaray Arsenal maçı D-Smart 77. Kanal Smart Spor HD'den canlı yayın olarak ekranlara gelecek. Bu kritik karşılaşmayı www.beyazgazete.com'dan da canlı olarak takip edebilirsiniz.

G.SARAY ARSENAL MAÇI HANGİ KANALDA?

Devler Ligi'nde ilk maçında evinde Belçika temsilcisi Anderlecht'le 1-1 berabere kalarak kötü bir başlangıç yapan Galatasaray, Arsenal deplasmanından puan çıkarmaya çalışacak. İlk maçında Borussia Dortmund'a 2-0 mağlup olan Arsenal ise seyircisi önünde kazanmak istiyor.

İngiltere'den gelen son dakika haberleri de Galatasaray'ın lehine. Arsenal, ilk 11'in kilit isimleri Giroud, Arteta, Debuchy ve Ramsey'siz sahaya çıkacak. Kısacası, ligde kazanıp hayat bulan, taraftarını tekrar arkasına alan Galatasaray için gruba ağırlığını koyma adına daha iyi bir fırsat olamaz.

--TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ--

ARSENAL: Szczesny, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Flamini, Cazorla, Mesut, Chamberlain, Welbeck, Sanchez

GALATASARAY:
Muslera, Tarık, Semih, Melo, Chedjou, Telles, Selçuk, Dzemaili, Sneijder, Bruma, Burak

SAAT:
21.45

STAT: Emirates

YAYIN: D-Smart-Smartspor

HAKEM: GianlucaRocchi (İtalya)